trizex je napisao(la):Hvala sto si rekao ono sto mi je potvrdilo vec tuce naloga hihih
Mirsado je napisao(la):Odlicno zakon nalaze da na vozilu mozes imati zatamljena stakal iza vozaca i zadnju sajbu ali NIKAKO ne smijes imati zatamljena svoja (vozacevo i suvozacevo stakli ni prednju sajbu) od tog su zakona iskljucena vozila opte namjene VOJSKA i diplomatska i jos neka.
Evo pa procitaj vazeci zakon http://www.mkt.gov.ba/bos/dokumenti/zakoni/?id=291
trizex je napisao(la):Hvala sto si rekao ono sto mi je potvrdilo vec tuce naloga hihih
Mirsado je napisao(la):trizex je napisao(la):Hvala sto si rekao ono sto mi je potvrdilo vec tuce naloga hihih
:icon_biggrin: koliko vidim ako je na slici tvoje auto ono je komplet zatmljeno.
GOLF TZ je napisao(la):Mirsado je napisao(la):trizex je napisao(la):Hvala sto si rekao ono sto mi je potvrdilo vec tuce naloga hihih
:icon_biggrin: koliko vidim ako je na slici tvoje auto ono je komplet zatmljeno.
osim prednje sajbe kao i 30 % foruma...
nermin suljagic je napisao(la):Ja sam privukao svoje sjediste koliko je moglo do volana,tako da je prednje bocno staklo sada od pola iza vozaca i sutra cu pola stakla zatamniti,legalno
nermin suljagic je napisao(la):Dobro pa je rupa prosla,da je ostala nebi valjalo
:lol: :lol: :lol:
Morao sam,delko oprosti
kavaz je napisao(la):@Mirsado
Član 146. Pravilnika o dimenzijama, ukupnoj masi i osovinskom opterećenju vozila, o uređajima i opremi koju moraju imati vozila i o osnovnim uvjetima koje moraju ispunjavati uređaji i oprema u saobraćaju na putevima
ako bas ne vjerujes nicemu sto ti se kaze, nadji ovaj clan pa procitaj
vidim da baratas zakonima pa ti necu ostavljati link na ovaj pravilnik, vjerujem da ti nece biti problem naci, a i lijepo je kad se na forumu nesto novo nauci