dohc_16V_Mo. je napisao(la):phantom je napisao(la):ko ima auto zanimljiva ko nema nije :icon_rolleyes:
Au, svaka ti cast. Ovo je bilo nisko...
laki_grcica je napisao(la):stara mi dale pare da popravim zube ja kupio sebi nabu i sportski volan
:lol::lol:laki_grcica je napisao(la):stara mi dale pare da popravim zube ja kupio sebi nabu i sportski volan
laki_grcica je napisao(la):stara mi dale pare da popravim zube ja kupio sebi nabu i sportski volan
Dioda je napisao(la):laki_grcica je napisao(la):stara mi dale pare da popravim zube ja kupio sebi nabu i sportski volan
Laki zar si ti ikada imao zube :lol:...Usput pozdrav od starog kolege s faxa...:lol:
_polo 6n_ je napisao(la):ja sam u pola dok sam ga vozao ulozio sto se muzike tice bruku para, ito sve na karticu kreditnu sve fol male rate a kad se nakupilo nemam za kifle dizi kredit cupaj se iz duga u dug,na kraju sam mu stavio i plin da mogu baciti koji krug.
Sad sam sa Alfom imo scenu,meni izbacuje slab pritisak ulja u motoru,reko hajd moze cekati prioritet mi gume (a prethodne mi gume bile lose skroz,2003. Godina) i nabacim ja nove gume 215/45/17 i na autoput reko da ga malo propusem,i ja gas,gas nece preko 180km/h,kad odjednom cuje se lupanje iz motora,mene presjeklo odma. Na slepu u servis i 1500 maraka popravka a mogo sam proci sa nekih 200 maraka da sam na vrijeme diagnosticiro kvar, al sad bar imam dobru masinu i dobre gume