sta mislite o 1.8 8v na 4 karbratora

sta mislite o 1.8 8v na 4 karbratora

Član
16V na karburatorima, je brutalna , sirova snaga otkida ali i potrosi boga oca, a za 8v nesto nisam cuo da sse neko hvalio, ubaci KR-a i uzivaj!

evo kako zvuci 16v na karburatoru
[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xTaNqDgdGDU&feature=fvw[/video]
 
Član
Ma znam....al nije to...to,hocu ja da uradim keca,necu kupljenog,znam ovaj je kec drama bio mi od druga (SUX-a) dobar nema sta...al ipak hvala ja hocu svog!!!
 
Član
karburatore ti je jebeno nastimat ako nisi bas veliki majstor za njih nemoj ih ni stavljat drzi se injektora ubaci KR.a letit ce il jos bolje ABF.a
 
Član
Mani se toga , što Zile gaže ,uštimati karburatore je jebada ,ja znam na Alfama kad se uzjebe karburacije , bog otac ne uštima , a ona ima samo 2 dvogrla karba ,a moš misliti šta bi bilo 4 uštimat na motoru koji nije nikad bio karburatorski.
 
Član
Da se nadovezem, pored toga sto je bas tesko ustimati trosice ti boga oca....bubni mu digifant-elekticne dizne pogledaj moj projekat!
 
Član
moram jos vidjeti sta cu evo trazim motor....kupio sam gti-a 1.8 8v....al mozda izleti i kakva 2.0 ili 1.8 16V vidjet cu!!!Hvala vam svima na savjetima!!!;););)
 
Član
Vidim da su ti vec ponudili mog keca :lol:

Iz iskustva cu ti reci da je upustanje u ovakav projekat jako hrabar potez...1.8 8v na karburatorima ne moze ici ispod 16 sekundi,to ce i i Jasa reci.Dok je 16v karburatori prica za sebe,to su neka sasvim druga vrsta znage kao sto neko rece "sirova znaga"..kao prvo moras imati para,zivaca i dobrog majstora da ti ti uradi...I kada sve nastimas moze ti se desiti da jedna od dizni na karburatorima ne valja i ili steka i onda ga slobodno baci ili kupi set novih koji kosta bruku para...Moj savjet ti je da ubacis ABF na K glavu,bar bih to ja uradio sad posle karburatora....
 
Top