menso je napisao(la):
Belmin1 je napisao(la):
menso je napisao(la):
kakvo je to pitanje, normalno da ces mondea zaobici u sirokom luku jer je sranje od auta...
Zasto tako mislis ako je ford to odma ne valja? :icon_confused:
zato sto imam drugova koji vozaju i focusa i mondea i nijedan nikad nije pohvalio ta auta, eto zato je to, jednostavnoo ja sebi nebi forda uzeo nikad, jel to nas bosanski mentalitet ili sta licno ja osjecam prema fordu to nije ni bitno u ovoj temi...
Nebitno mentalite ili ne, svako ima pravo na svoj ukus, ja sam igrom slucaja ima priliku da provozam skoro sve vrste auta, a trenutno u garazi pored Focusa koji je stalan, vozima VW Passat VI, Skodu Octaviju i Opel Astru 1.7d.
Bas me zanima sta to tvojim drugovima nevalja na kolima, pa nemaju nista dobro za reci, i ako je takva situacija zasto jos uvjek voze i ne zamjene ih za Opela ili VW BMW ili sta vec?
Da me neshvatish pogresno, nije da te nesto napadam, ja nevolim Peugeota, i nema poseban razlog za to, jednostavno nevolim ta kola, i tesko bi se odlucio na njega da kupim jednog, ali nikad nebih rekao da je KRŠ ili da je smece jer da je tako nebi postojao kao brend davno bi propao. Recimo Saab jedan od boljih auta propade, mislim da je ista situacija i sa onim Ascari ili tako nesto. Hocu reci da je neozbiljno pricati da je neki brend KRŠ.