znam to joj je bio jedina slabost,ali ima ovjdje supri sa 700+hp na stock internals. Ja je nikad nisam vozio na race gastrizex je napisao(la):auuu brate, pa i ti se igras, kako si smio na toliku snagu ici bez forged klipnjaca? bas ih je fabrika predimenzionirala, kad su toliko mogle izdrzati, svaka im cast nema sta, ako je i druga uvijena garant je pukla ta klipnjaca.
bio sam u lokalni shop(nissan datsun) pregledali su dijelove i oni tvrde da je pukao klip, nazvao sam CP kazu da im se to nije nikada desilo i da im posaljem klipove ako da ih oni pregledajutrizex je napisao(la):auuu brate, pa i ti se igras, kako si smio na toliku snagu ici bez forged klipnjaca? bas ih je fabrika predimenzionirala, kad su toliko mogle izdrzati, svaka im cast nema sta, ako je i druga uvijena garant je pukla ta klipnjaca.
turbomrdeuce je napisao(la):bio sam u lokalni shop(nissan datsun) pregledali su dijelove i oni tvrde da je pukao klip, nazvao sam CP kazu da im se to nije nikada desilo i da im posaljem klipove ako da ih oni pregledajutrizex je napisao(la):auuu brate, pa i ti se igras, kako si smio na toliku snagu ici bez forged klipnjaca? bas ih je fabrika predimenzionirala, kad su toliko mogle izdrzati, svaka im cast nema sta, ako je i druga uvijena garant je pukla ta klipnjaca.
trizex je napisao(la):tooo decko, to se trazi, daj info, je li nesto nadogradjeno sada, ili "samo" popravka stete?
Nexus je napisao(la):joj vidi turbine ko moja glava
znaci supra ce uskoro ponovo na cestu