Sranje oko Cazina

Sranje oko Cazina

Član
[/quote]

prosli 5ak izaso na auto put posle naplatnih kucica ker ubijen u desnoj traci, pa ti njega potjeraj 130 ako smijes:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
[/quote]

sestra ga moja udarila, cura u soku tri dana bila, ne znam sta radi cuko na autoputu na kojem haman ih ne smije biti, nije znala ni da moze odstetu dobiti za auto i otisla kuci, steta preko 2 milje, izletio joj i ona jos trznula da ga zaobidje, mogla se prevrnuti,jbg dobro je ona prosla hvala bogu..

Član
nisam ni ja znao da moze zivotinja izac na autoput, al eto sad sam se uvjerio......u nas uvjek neko jebe stvar il izvodjaci ne stave zicu, il je raja odnese relano zbog tih gluposti glavu izgubit jbg vozis 120-130 izleti ti nesto mos najebat samo tako.....trebala ti je sestra zvat bihamk i zandarmeriju da naprave zapisnik i to je to, jer nije ga ona svojom krivicom udarila......lik je prije mjesec dana na ulazu u Doboj sa meganom udario nekog kera, kerina ko veci ovan...fazon dosao automoto savez stoje pored puta raspravljaju se sa likom a ker na putu, sreca neka na vrijeme da sam ga vidio da sam preso preko njega odvalio bi citav branik