BoosT666 je napisao(la):
Antrax ti si svarno postao naporan ko sugav k**** da me izvinete..Romana ti je naj draze poklapat a da tebe malo drugi poklapaju a??? idi se ufati gedore i posla pa napravi sto je napravio ili roman ili marin netko od ovih brzih a ne citav zivot sjedit u publici i srati po vozacima ima vas pun k**** ovdje takvih...Dosta vas je bogami..IMA DA SVI ZNATE DA LICNO NAVIJAM ZA ROMANA i da mu se vec jednom skinete s k**** dosadni stvorovi(OVO SE ODNOSI SAMO NA POJEDINCE A PRONAC CE SE U TOME).
Svako od nas koji ne šarafamo se bavi nekim drugim poslom... jednostavno ne šarafam, radim drugi posao u kojem sam bolji od Romana... i nijednom nisam rekao da je on loš u šarafanju, niti ću to ikada reći bilo kome ko to radi... svak radi onako kako zna najbolje, neko je vazda bolji od nekoga i td... i gdje si ti molim te vidio da ja pljujem po nečijem radu ? recimo kad si već naveo, gdje sam to ja popljuvao Romanov rad i trud ? NIGDJE, niti ću ikad.
Jednostavno on nije moj favorit, navijam za druge što imam pravo kao i svi ostali... i ni u jednom trenutku nisam ga uvrijedio ili pokušao uvrijediti, niti ću ikad ni njega ni bilo koga drugog... to što odgovaram kontra njegovih izjava je moj problem i pravo... ako on kaže da je najbolji i najbrži, ja kažem da nije i da su to moji favoriti i gotovo.
Opet kažem, idemo se prošetat pistom kao pobjednici :lol: