Član
Octane je napisao(la):Koji je link za prijave??
http://www.racingteam.ba/prijava.php
Octane je napisao(la):Koji je link za prijave??
HONEY je napisao(la):e pa hajde onda ako cemo raditi na promociji i popularizaciji SR-a, idemo onda razglasiti utrku na sve strane
ja sam stavio na VWCC forum, tko god je negdje registrovan na neki forum (uopce ne mora biti auto-forum) nek objavi utrku. ako se nece utrka reklamirati i najavljivati, kako ce onda itko planirati da dodje?
ima jos 2 tjedna i to je taman vremena da se svuda razglasi
ja cu 90% doci da vozim, radi privatnih obaveza ovih dana nemogu raditi auto ali kontam zavrsiti sve za vikend i montirati novi turbo i novi boost control sistem, ako ne iskrsne nista doci cu da vozim
sUx je napisao(la):ma jasta a volio bi znati ko je :
turbo ,quatro,nitro,bi alternator
Aditas je napisao(la):Kovana Dandara - Spaćek - Klasa: 11
antrax je napisao(la):sUx je napisao(la):Mrva je napisao(la):Cekam da vidim koji ce vrijeme Jasa praviti sa polom
neko me brate prijavio a ja pojma nemam o tome :icon_rolleyes:
a auto mi jos nije gotovo ....
Nek ti je sa srećom ako je ovako kako piše p.s. juče kroz Jablanicu ti neko proveze motor, ili isti kao kod tebe... ili si ti bio ode prema Mo...
Jel' ima na sajtu negdje lista prijavljenih da se stalno vidi kako se update radi s prijavama... ? ili to samo vi vidite u bazi... pa dodajete ručno... ?
pozz.
dellas je napisao(la):Ne, 10.4 sa svim sedistima, merio telefonom ...a fabricki pise 11.2...