Član
Mustafa samo puuuun i nedaj sejargo je napisao(la):vozaca crvene sibice moze opaliti vatra iz auspuha GOLF1 TURBO tj. JARGO:123::lol:
Mustafa samo puuuun i nedaj sejargo je napisao(la):vozaca crvene sibice moze opaliti vatra iz auspuha GOLF1 TURBO tj. JARGO:123::lol:
simanic je napisao(la):moze li pp zasto se SR ne smije voziti na slick-u (samo me int razlog ,inace ne ucestvujem na SR)?Aditas je napisao(la):RedLine je napisao(la):Moze li se voziti na full slick gumama??
Mladiću, prošli put ste isto pitali za slick gume, i odgovor je bio negativan. Po pravilniku se NE MOŽE full slick gumama voziti SR. Jel treba citirati ili? Očigledno je Vama teško snaći se u tom kompleksnom tekstu.
To Vam je pod Obavezama učesnika: član 8. c)
c/p " c) Gume na takmičarskom automobilu moraju biti sa oznakom DOT ili E, gume ne smiju biti
protektirane."
http://www.racingteam.ba/downloads/sr2010p.pdf
A sto se tice vremena prijava, za Vas cemo držati ovorene prijave do 13h, jer mi smo bolji od Gere (11h).
Lijep pozdrav
Aditas je napisao(la):Mail je poslat na granični prelaz i uspostavljen je kontakt sa graničnom policijom. Neće biti nikakvih problema da pređete sa autom.
Dobro nam došli!
Pozz
simanic je napisao(la):moze li pp zasto se SR ne smije voziti na slick-u (samo me int razlog ,inace ne ucestvujem na SR)?Aditas je napisao(la):RedLine je napisao(la):Moze li se voziti na full slick gumama??
Mladiću, prošli put ste isto pitali za slick gume, i odgovor je bio negativan. Po pravilniku se NE MOŽE full slick gumama voziti SR. Jel treba citirati ili? Očigledno je Vama teško snaći se u tom kompleksnom tekstu.
To Vam je pod Obavezama učesnika: član 8. c)
c/p " c) Gume na takmičarskom automobilu moraju biti sa oznakom DOT ili E, gume ne smiju biti
protektirane."
http://www.racingteam.ba/downloads/sr2010p.pdf
A sto se tice vremena prijava, za Vas cemo držati ovorene prijave do 13h, jer mi smo bolji od Gere (11h).
Lijep pozdrav
HONEY je napisao(la):znaci moze se doci i prijaviti do 13h? ako je tako onda extra, moze se covjek naspavat
HONEY je napisao(la):al svi ce da padnu...
jel znas koje je vrijeme cali pravila sad u madjarskoj??HONEY je napisao(la):al svi ce da padnu...
Dzeniii je napisao(la):HONEY je napisao(la):al svi ce da padnu...
budi miran djecko tvoj auto jest brutalan kad je u pitanju brzina ali uvijek ima jace od jaceg
ADO MOSTAR je napisao(la):Dzeniii je napisao(la):HONEY je napisao(la):al svi ce da padnu...
budi miran djecko tvoj auto jest brutalan kad je u pitanju brzina ali uvijek ima jace od jaceg
Romane dolazi Bulčić možda a znas njegovo vrijeme iz Mađarske sada