Little Dragon je napisao(la):Ja moram aludirati na jednu ogromnu zamjerku a to su cijene pica , ne znam koliko je piva bila ali za sok dati 2.50km koji je u radnji marka je bezobrazno , ajde da su stavili marku i po opet vise od pola marke zarade al oderat narod zedan onako nema smisla , sreca pa je granap bio blizu
Little Dragon je napisao(la):hehehe e onda je moja greska nisam citao :lol: Al najace reko Buraz koliko ti je sok kad se okrece cura kratke kose :lol:
mooamer je napisao(la):Little Dragon je napisao(la):hehehe e onda je moja greska nisam citao :lol: Al najace reko Buraz koliko ti je sok kad se okrece cura kratke kose :lol:
hahahah,ti konto brat kad ono topla seka :lol::lol::lol::lol:
dellas je napisao(la):@GTI FAN: Kako si ti prosao ?
mk3_16v je napisao(la):nema jos gti fan/a nije mu danas islo,mora da je svratio na jednu :lol::lol::lol:
GTI FAN je napisao(la):dellas je napisao(la):@GTI FAN: Kako si ti prosao ?
mk3_16v je napisao(la):nema jos gti fan/a nije mu danas islo,mora da je svratio na jednu :lol::lol::lol:
:lol: A eto nije dobro ali bilo je zabavno.U subotu red light :icon_mad: a danasIspao sam casno od kocke 2.5 pobjednika klase 16 :icon_biggrin:.Zapao me i na treningu i dobio sam ga glatko,potaknut time zamijenio je u medjuvremenu svoje poluofucane 16ke dobrim 14 kama zimuljama i izbaci najprije mene,(vozio je 16,021 u toj voznji) a zatim i ostale i osvoji momak klasu ,duzan mi je pice :icon_biggrin:
Drago mi je sto sam upoznao hrpu ekipe sa foruma,poz svima da ne nabrajam
Paaa vremena nisu tako bajna nikome na Mostarskom asfaltu i svaka cast na kalkuliranju sa stotinkama da ne probije klasu.Vrijeme auta takve kocke treba biti 15.6 otprilike ali nadodaj 0.8 sec reakcije prosjek i ode to gore.Kocka je 2.5 12 v i mislim da nije imao tu namjeru jer je na treningu izgubio od mene i na brzinu je mjenjao gume da ucini nesto a poslije je bio dovoljno brz za probijanje u klasu 15 ali nevjerujem u niskih 15,mozda bi slucajno upao u nize 15 ,ali ebga kalkuliranje ide na zivce ali nagrada pobjedniku je najmanje 300 eura cini mi se :icon_biggrin: To je problem i kalkuliralo se zesce ali i probijalo klasu :icon_biggrin:dzinn16v je napisao(la):Inace svaka cast momku sa kockom 2.5 na pobjedi
Ali da se razumijemo da kocka 2.5 24v prijavi klasu 16?
Kladim se da taj auto ako je ispravan (a vidio sam da je) vozi niskih 15sec. 100%
Zato mi se nikada i nisu svidjali ti raceovi sto postena ekipa ispane od nekih likova koji imaju 200-300ks pod haubom a voze 16klasu i onda pustaju gas na cilju..
GTI FAN je napisao(la):Paaa vremena nisu tako bajna nikome na Mostarskom asfaltu i svaka cast na kalkuliranju sa stotinkama da ne probije klasu.Vrijeme auta takve kocke treba biti 15.6 otprilike ali nadodaj 0.8 sec reakcije prosjek i ode to gore.Kocka je 2.5 12 v i mislim da nije imao tu namjeru jer je na treningu izgubio od mene i na brzinu je mjenjao gume da ucini nesto a poslije je bio dovoljno brz za probijanje u klasu 15 ali nevjerujem u niskih 15,mozda bi slucajno upao u nize 15 ,ali ebga kalkuliranje ide na zivce ali nagrada pobjedniku je najmanje 300 eura cini mi se :icon_biggrin: To je problem i kalkuliralo se zesce ali i probijalo klasu :icon_biggrin:dzinn16v je napisao(la):Inace svaka cast momku sa kockom 2.5 na pobjedi
Ali da se razumijemo da kocka 2.5 24v prijavi klasu 16?
Kladim se da taj auto ako je ispravan (a vidio sam da je) vozi niskih 15sec. 100%
Zato mi se nikada i nisu svidjali ti raceovi sto postena ekipa ispane od nekih likova koji imaju 200-300ks pod haubom a voze 16klasu i onda pustaju gas na cilju..