Little Dragon je napisao(la):Eto ekipe i u nedelju aBd
GTC je napisao(la):šta triba upisat u navigaciju da me dovede točno do piste ? hvala
vidimo se u nedjelju
mooamer je napisao(la):Little Dragon je napisao(la):Eto ekipe i u nedelju aBd
dragone kad krecete brate posto ima dosta raje u nedelju sa mujica pumpe u 7 krece pa da se svi spojimo?:icon_question:
mozda brate nisam vidio kad si pisao,halali,a moze mi smo svi u 7 dole pa et idemo onda svi zajedno sto vise to bolje nije frkica!:lol:Little Dragon je napisao(la):mooamer je napisao(la):Little Dragon je napisao(la):Eto ekipe i u nedelju aBd
dragone kad krecete brate posto ima dosta raje u nedelju sa mujica pumpe u 7 krece pa da se svi spojimo?:icon_question:
Ih ja tebe davno pitao jel problem da idemo s vana vidim ne odgovaras :icon_smile: Mozemo se svi spojiti ja sam se dogovorio sa Ismetom i Strujom ako ih znas voze sad obojica Astre a Ismet je vozio bjelog HGT-a sa dobrinje a mali struja Kadetta GSI-a sa zilom prije kad su bili pajdasi
Little Dragon je napisao(la):Moze moze vidimo se na Mujicu
sUx je napisao(la):sad kroz Sarajevo prodje nekoliko auta iz BG ,odose za mostar ...
seat narandzasti,toyota siva il nissan neznam tacno ,kadet gsi, calibra i golf 4 zuta ona djevojka vozi