z3k4 je napisao(la):http://www.pik.ba/artikal/7220990/fiat-coupe-2-0-20v-turbo/
Imam ja auto za tebe Sve Tip Top stanje auto je za svaki dan a vozi 13.4 street race :icon_smile: To ti je ako ne zelis da se patis samo sjedi mijenjaj ulje i nemoj ga ostavit bez vode i samo pun gas watatatatatatatata :123: :lol:
Little Dragon je napisao(la):Corsa stara + c20xe + malko nitra i bit ce to mjera da te drzi jedan period . Kasnije nabavis c20let pa to uguras malo cipujes i bit ces opet miran dok te ne popusti
zlajaaa je napisao(la):I onda kad ti sve to dosadi ubaciš 1.9tdi i osjeti surovu snagu :lol:
Trebaš dobro razradit sve opcije, dosta čitat, šta, kako, gdje i koliko... napravit spisak šta ti treba, spremit keš i krenut u lov na dijelove
shurda je napisao(la):vec su ti rekli najjeftinija opcija ti je opelov XE motor u corsi ili kocki kadetu,,motor kompletan je oko 600-700km a corsu mozes naci registrovanu do 1000km i da platis nekom da ti ubaci do 200km,,olaksas je max. koliko moze ,,znaci sveukupno te izadje oko 2000-2500 :icon_biggrin:
leon1p je napisao(la):Pozdrav momci,
Nadam se da mi autor teme nece zamjeriti ali mrzi me otvarat novu temu za svako pitanje, imam osjecaj da sa trol
I ja imam u planu neki "kit car" sloziti ali ne za SR nego za ispite spretnosti tj ove hoby relije (brcko banovici, os tuzla itd)
Sta nije lose za tu varijantu, naravno da treba biti malo (corsa, polo, ibiza) ali je vazno da ima dobar mjenjac koji se moze preradjivati itd.
Nemam iskustva bas u tome pa nebih da se provaljujem, nekad se prije na auto.ba moglo pitat Daneta, on o tome zna puno, al sad je poludio pa ga ne smijem nista pitat odma galami
daki je napisao(la):@grozdin
ako si zainteresovan imam kola prava za tebe za namjenu koju zelis, i ako stvarno trazis da kupis a neubijas dosadu na netu, javi se na PM
ekrem_ je napisao(la):da napravis u njemackoj auto za sr uz budzet od 2500€ , jedino da vozi 17 plus
shurda je napisao(la):vec su ti rekli najjeftinija opcija ti je opelov XE motor u corsi ili kocki kadetu,,motor kompletan je oko 600-700km a corsu mozes naci registrovanu do 1000km i da platis nekom da ti ubaci do 200km,,olaksas je max. koliko moze ,,znaci sveukupno te izadje oko 2000-2500 :icon_biggrin:
leon1p je napisao(la):shurda je napisao(la):vec su ti rekli najjeftinija opcija ti je opelov XE motor u corsi ili kocki kadetu,,motor kompletan je oko 600-700km a corsu mozes naci registrovanu do 1000km i da platis nekom da ti ubaci do 200km,,olaksas je max. koliko moze ,,znaci sveukupno te izadje oko 2000-2500 :icon_biggrin:
ko to ima da bi ubacio za 200 (300-500) motor ... ja imam svakakvih nekih ideja ali nesto sumnjam da ce iko to ljudski ubaciti, a sam nemam ni mjesta ni aparature da slazem to sve ... jest da sam ja imao ideju u lupo da vr6 ubacim ... moguce vec dosta ljudi je radilo...