Član
Odlucih nakon cak 5 minuta provoda na ovom forumu da predstavim i svoje cudo-skuter...s obzirom na 14 godina,dobro i ovo vozim....Radi se o Eagle Sprintu sa 50cc 2T AC agregatom (chinarelli) od 3,52 kW i 4,71 ks....Ima nazad/naprijed disk,digi-tablu sa kojekakvim funkcijama,plinski amortizer,LE diode kao pozicije i kopija je Aprilie SR,ali one nove....Mogu rec da su je pravo skinuli,prednji dio je po meni cak i ljepsi Pa evo i neke slike,valjda ce pasti koji komentar
Skuter ide zaista dobro,imao sam ranije dva LIFANA-4T- te mogu rec da je razlika nebo-zemlja,ovaj ima 365x ostrije linije,bolji start,cvrstocu plastiku i jako sam zadovoljan....Eagle moze skinuti,barem na startu i malo dalje vecinu markiranih skutera,max.brzina je oko 72 km/h s tim da je AC,manja getriba (prenos) i manje su mogucnosti da ima vecu krajnju u odnosu na LC ali opet skuter je za svoje novce i vise nego dobar....Također sam član foruma skuteri.org (nije mi cilj da ga reklamiram,ukoliko krsim rpavila,izbrisite ovo) pa mozda nekog i poznam sa istog...
I da,13'' su felge
Kupljen prije mjesec i po' na satu bilo oko 13250 km
Skuter ide zaista dobro,imao sam ranije dva LIFANA-4T- te mogu rec da je razlika nebo-zemlja,ovaj ima 365x ostrije linije,bolji start,cvrstocu plastiku i jako sam zadovoljan....Eagle moze skinuti,barem na startu i malo dalje vecinu markiranih skutera,max.brzina je oko 72 km/h s tim da je AC,manja getriba (prenos) i manje su mogucnosti da ima vecu krajnju u odnosu na LC ali opet skuter je za svoje novce i vise nego dobar....Također sam član foruma skuteri.org (nije mi cilj da ga reklamiram,ukoliko krsim rpavila,izbrisite ovo) pa mozda nekog i poznam sa istog...
I da,13'' su felge
Kupljen prije mjesec i po' na satu bilo oko 13250 km