lijepo je vidjeti da ima normalnih ljudi koji shvataju poentu, a ljudima koji ocjenjuju ovaj spot kao da je u njega ulozeno 10.000 EUR mogu samo reci da mi je zao ako ste ostali razocarani
da znate koliko je ovo sve spontano ispalo, sa minimalnim budzetom, sa jednim kamermanom i ovom ekipom, ja sam licno iznenadjen kako je dobro ispalo, ali to samo pokazuje da se trudom i zalaganjem moze sve. Rizma je odlicno slozio sam spot, odlicne scene i kadrovi, izvukao je najbolje sto je mogao iz snimljenog materijala.
sto se tice same pjesme, momci se trude, sta vi mislite da je lako sjesti i napisati pjesmu, pogotovo za tematiku auta i toga, mladi su a mi sad treba da ih usporedjujemo sa nekim ljudima koji se bave ovim 10 godina i sa masinerijom koja stoji iza njih iza svake pjesme i spota... i nemojte tako ozbiljno shvatati tekst pjesme i sve sto je u njemu receno, pa to je zajebancija ljudi. svi se mi smijemo na viceve o plavusama recimo pa to ne znaci da ih mrzimo :lol: isto tako i za policiju, pa to je globalna zajebancija...
neko vam je dobro napisao da malo skontate o cemu se to inace repuje u svijetu... eto 50 Cent i ekipa imaju neke realne tekstove :lol: pa svi mi vrtimo u autima te pjesme ciji tekstovi kad se malo analiziraju imaju i deset puta manje smisla nego ovaj...
naravno da uvijek moze bolje, bolja auta bolje scene bolje cure, ali pola vas ovdje ne bi prstom makli da ste bili pozvani da pomognete i ucestvujete, bilo bi vam ofirno ili sta ja znam
da se malo bolje svi medjusobno pazimo umjesto supljeg komentarisanja, bilo bi nam svima bolje... sto se mene tice ova ekipa kad god bude nesto trebala ja cu im izaci u susret, ako ce im moje auto uljepsati spot ili bilo sta drugo
da ne bi bilo zabune, ja sam samo dovukao auto na snimanje, nisam ucestvovao ni u kom drugom segmentu, ali morao sam napisati par stvari jer su ovdje mnogi izgubili kompas
pozdrav svima