ja stvarno ne razumijem ovo... 80% ljudi ovje nikada nisu vozili preko 200 km/h i opet se petljau u neke stvari... jer i ja dok nisam uzeo ovo auto prije 2.5 god. nikad nisam vozio brze od 210km/h al da vidis kako se govno u covjeku usere na brzini vecoj od 250km/h. jer moras volan cuvati vise nego ikad znaci jedan mali trzaj te moze kostati zivota, osjecaj da ne mozes tek tako kontrolisati auto, neke kretenske ideje u glavi i sl. strasno... a na brzini od 250 auto prelazi oko 70m/s pa skontaj koja duzina treba da se zakoci kad ti neko uleti u traku ili slicno... znaci neko ko je ispred tebe na 300metara i vidi te u retrovizoru i konta da se moze prestrojiti a ti si kod njega za 5 sec pa haj zakoci... a sto se tice tog gps-a to ne znam i ne razumijem se u ta sranja... ja znam sta je pisalo na tabli (270) eto jos bolje ako mi auto ne moze 270km/h tamam da budes brzi od mene, ja sam ti dao ponudu 1000 i bujrum do visokog ili kaknja.... ti mjeris neke gluposti o tezini i gps-u. eto mazda ne moze vise od 200 pa hajmo prema visokom... ako hoces da ti izadzem u susret kao prijatelju ponesi 50KM za goriva pa cu te provozati do kaknja da dozivis osjecaj prave brzine pa ti gps nece vise nikad pasti na pamet :icon_smile:
a poslije voznje ces me pitati u koliko cu ti uzeti audija u racun i koliko jos da mi doplatis za mazdu :icon_biggrin::icon_biggrin:
Hvala na razumjevanju svima sa foruma (pa cak i onima koji puno seru al kad im se spomene 1000 na autoputu... pa moraju da skrenu sa teme) reci ne smijem i gotovo... mozda se sretnemo na SR jer vidim da mi druge nade nema...
ja sam budala sto sam ikad ista spomenuo... eto nemojte mi zamjeriti na ovolikom tekstu
Pozdrav svimaaaaa