Član
jel mi neko moze reci u gepeku imam sa strane neke osigurace,,,jel moguce preko njih da spojim pojacalo :icon_question:
Ja koliko znam osiguraci su naprijed, a ne nazad.... A do osiguraca imas dosta debelu instalaciju, jer sluzi za napajanje raznorazni uređaja, itd... No opet ti nebih preporucio da uzimas iz te centralne kutije struju, vec samo direkt sa akumulatora... Nije to mala stvar zezat se sa instalacijom auta, planes u tren oka, zbog tamo nekog "elektricara"adel_tuzla je napisao(la):OK hvala svimaaa,,,pa jbt ovaj debil od elektricara mi na avdiji bio spojio negdje kod osiguracA...CCCC....
ErRoR je napisao(la):Ja koliko znam osiguraci su naprijed, a ne nazad.... A do osiguraca imas dosta debelu instalaciju, jer sluzi za napajanje raznorazni uređaja, itd... No opet ti nebih preporucio da uzimas iz te centralne kutije struju, vec samo direkt sa akumulatora... Nije to mala stvar zezat se sa instalacijom auta, planes u tren oka, zbog tamo nekog "elektricara"adel_tuzla je napisao(la):OK hvala svimaaa,,,pa jbt ovaj debil od elektricara mi na avdiji bio spojio negdje kod osiguracA...CCCC....
marko_v je napisao(la):pa jel ti aku nazad ili napred ? ako je nazad onda ti treba metar kabla drito sa akua...