Sonax NanoPro pasta za poliranje ?

Sonax NanoPro pasta za poliranje ?

Član
htio bi da sam poliram auto , nista posebno da se izvuce dodatno sjaj i da se uklone sitne ogrebotine...

mislio sam da uzmem ovu pastu od sonaxa u boji, cuo sam da daje dobre rezultate u diy varijantama, ja bi naravno uzeo plavu :)...pa eto ko ima neki savjet , jel dobra pasta, s cim polirati, rucno ili masinski :icon_question:;)
da li da uzmem neku dodatnu pastu ili vosak, za prije/poslije ove ?
http://www.sonax.com/Car-Care/Products/Exterior-Paintwork-and-Chrome/(so)/20/(node)/12871/296200-SONAX-Polish-Wax-COLOR-NanoPro

MTR

Član
sta ce ti to smece , otidji u Cobru i uzmi sebi pastu kako treba , imaju 3M-a dosta ;)

Član
3M provjereno najjkvalitetnija pasta za poliranje ... Na autopraoni samo snjima radimo i jos poslije ga saperemo nakon sto ga osusimo neda gledati u sebe :cool::cool:

Član
al koju da uzmem, ok 3m a nista ne pisete koju pastu :icon_question:
kako izgleda i ima li u nekom normalnom pakovanju od recimo 500 ml...
ne znam sto je sonax tako los , prijatelj mi s njim polirao rezultati su bas super...jel' ima neko da je radio s ovim da zna iz prve ruke ?

Član
AnDel je napisao(la):
al koju da uzmem, ok 3m a nista ne pisete koju pastu :icon_question:
kako izgleda i ima li u nekom normalnom pakovanju od recimo 500 ml...
ne znam sto je sonax tako los , prijatelj mi s njim polirao rezultati su bas super...jel' ima neko da je radio s ovim da zna iz prve ruke ?

Eisss prijatelju kad bi ti raja to rekla morali bi te likvidirati :lol::lol::lol:

Član
kad mi neko sonax spomene kosa mi se digne na glOvi:lol:

imate kod MTR-a u temi,covjek je sve natenane objasnio,malo pregledajte...

Član
sto ti se digne kosa, kakva iskustva imas s sonaxom ?
jest on objasnio al meni treba nesto ne tako skupo , zato pitam koja je najbolja a da nije puno skupa, recimo u rangu te gore sto sam stavio ;)

Član
hajd dobro sonax nevalja, neka neko kaze koju pastu da uzmem...ono sliku da vidim kako izgleda :cool:

Član
teretanas je napisao(la):
sonaxom ces se bezveze napatiti,dobijes trenutni efekat,operes auto par puta i dodjes na isto...

Pa ako cemo onda tako sa 3m poliras dva puta ili nema laka ili se ja opet varam+ :icon_rolleyes:

Član
niko nista konkretno da rekne :)

btw. kakav je nigrin ...svabska pravi trebo bi valjat' ?

dajte neki prijedlog, dakle pasta za rucno poliranje ;)

Član
franki grdno se varas :D

svaka bolje opremljena prodavnica auto lakova ima pasti na grame(konkretno 3m-a),tako da ne moras uzimati citavu flasu...

rs6

Član
eto imas moj broj ovdje, nazovi me dogovorit cemo poliranje 3M - om naravno, nece bit puno para svoji smo :)