soffa Član 02.05.2012 #436 RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike evo znaci ovdje ce biti svi radovi moji da ne postavljam nove teme posebno za svako auto....:icon_smile: mercedes 280E focus ST astra G
RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike evo znaci ovdje ce biti svi radovi moji da ne postavljam nove teme posebno za svako auto....:icon_smile: mercedes 280E focus ST astra G
soffa Član 06.05.2012 #437 RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike evo jednom noviteta rijec o polu sedan...:icon_smile:
J JovanK Član 06.05.2012 #440 RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike Malo se i ja igrao sa svojim golfom na ovu vrucinu
soffa Član 06.05.2012 #442 RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike nisi se bas puno poigrao jovane uvjek moze bolje a hvala nedime..bit ce radova obaveze sad zovu...:icon_smile:
RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike nisi se bas puno poigrao jovane uvjek moze bolje a hvala nedime..bit ce radova obaveze sad zovu...:icon_smile:
J JovanK Član 06.05.2012 #443 RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike soffa je napisao(la): nisi se bas puno poigrao jovane uvjek moze bolje a hvala nedime..bit ce radova obaveze sad zovu...:icon_smile: Kliknite za proširenje... ja samo ono sto planiram da uradim, maska bez znaka i preduzetak haube i eventualno spustanje p.s. sve ovo na laptopu bez misa
RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike soffa je napisao(la): nisi se bas puno poigrao jovane uvjek moze bolje a hvala nedime..bit ce radova obaveze sad zovu...:icon_smile: Kliknite za proširenje... ja samo ono sto planiram da uradim, maska bez znaka i preduzetak haube i eventualno spustanje p.s. sve ovo na laptopu bez misa
superman Član 06.05.2012 #444 RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike ako moze i moja zelja da se ispuni golf 3 dvoja vrata crveni gti tvoje zamisli kako bi odradio ga
RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike ako moze i moja zelja da se ispuni golf 3 dvoja vrata crveni gti tvoje zamisli kako bi odradio ga
A Amirrr Član 20.05.2012 #446 RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike Drug mozes li naci Hyundai i30 bjeli i napravit da vidim kako bih mu stojale folije na: - Zadnja dva i zadnju sofer sabu i - sve prozore Hvala
RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike Drug mozes li naci Hyundai i30 bjeli i napravit da vidim kako bih mu stojale folije na: - Zadnja dva i zadnju sofer sabu i - sve prozore Hvala
soffa Član 20.05.2012 #447 RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike posalt cu ti u pp... evo drug ti i ovdje slika...
soffa Član 01.06.2012 #449 RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike nesto sam se opet zalijepio za VW i za bijelu boju pa evo jos jednog rada sledeci sigurno nece biti VW...:icon_smile: aa evo i rada mrsko mi bilo zavrsiti ovo kad sam spusto ali nije belaj ko ne bude volio ovako sliku onda cemo uraditi skroz na skroz...:icon_smile:
RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike nesto sam se opet zalijepio za VW i za bijelu boju pa evo jos jednog rada sledeci sigurno nece biti VW...:icon_smile: aa evo i rada mrsko mi bilo zavrsiti ovo kad sam spusto ali nije belaj ko ne bude volio ovako sliku onda cemo uraditi skroz na skroz...:icon_smile:
devil' Član 02.06.2012 #450 RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike Dobar je Samo mu stavi drugu haubu,bez ovog otvora :icon_smile: