Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
hvala puno samo na cabriu nisam trebo ove sipke ili sta je vec iza sjedista ostavljati mozda bi bilo bolje i jos pa detalja mozda lcd doors al dobro je i meni se vice svidja cabrio verzija....:icon_smile:
polo fin... lijepo uradjeno... samo zamjerka na cabriu al et vidim da si to napisao... i primjetio sam da ti je slika (sa koje si uzeo cabria) manje rezolucije nego polo... iduci put uzmi gornji dio auta (cabria) od nekog drugog auta al sve u svemu predobro...
a rekao sam vec za sipke da nisu trebale nikako tu biti al et...a jest manje kvalitete bila slika tu sam se zezno zato izgleda kao malo mutno...ipak hvala i na kritikama i pohvalama....
Ae meni uradi Jettu , onako neki old school ili german bez pretjerivanja.
Znam i ja raditi i radio sam Virtual Tuning , al' nisam stela k'o ti , a i mrsko mi da skidam PS -.-''
Slike su u garazi , al' okacicu ti ja za minut , dva oovdje
drug vjeruj da je i meni mrsko ovakve slike raditi mislim na kvalitet pa sam ti zbog toga nasao evo dvije slike sta mozes uraditi sa malo i puno para a da to dobro bude...