Fahret Nukic · 27 godina
tuzlanski.ba bas ti fala jeb ga nek si ti skupijo 127 lajkova a sto si nekom sjebo zivot briga cak vam je smjesno a sto sam ja izbacen iz kuce to ja manje bitno i sto se moja majka crveni nije men krivo sto je snimljeno neg objava a mamu vam ***** za to mogli ste jednostavno prijavi policiji ak ste savjesni gradzani a ovu resetku nismo mi skinuli neg smo je nasli ovdje neko je prijee skino ja to neznam tko je al ja snosim krivicu sto sam je uzeo al neka tebi lajkova i nek je tvoj babo na lijepoj funkciji u drzavnoj administraciji a moj nek truhne u potocarima ima jedan stih iz jedne pjesme ovak glasi ovaj zivot je bisnis da popizdis unovcis ono sto vidis ja pokusajem da prezivim kao i svi ostali a ti izgleda na tudzoj patnji sam da bi ti stranica i portal bili popularni pa po bilo koju cjenu smradu jedan jebo te napravi od mene nejveceg lopova a ja da sam to nebi se mucijo oko pisljive resetke neg bi krao vece stvari a ne ovo a sad tebi zelim ono isto sto i kasapinu sto je mi babu ubijo a mozda i zaklo zelim da te takva nesreca snadze jel si cionisto to i zasluzijo a ja nisam sigurno ni pred allahom sve ovo al neka ti ima allaha stice te polahko pa se budes pital u zivotu zasto boze bas meni mater ti opet ***** tko je ovo objevijo
komentar na portalu, pretpostavljam doticnog "lopova" , pravda se, a znao ju je pokrit da se ne vidi u gepeku, btw a i ako ju je nas'o tu, sto je nije ostavio gdje su i ostale.....
ova pravdanja su mi najjaca. treba sjec ruku za kradju definitivno !!!