Član
bmwscaner je napisao(la):ja sad na krovu kuce bio.... poceo snijeg klizati i sve mi oluke polomio na jednoj strani.... krov uradjen prije 6 mjeseci... otac ga ebo
nemoj se prosut da te kupe po radišićima krvi ti iz kolina :lol:
bmwscaner je napisao(la):ja sad na krovu kuce bio.... poceo snijeg klizati i sve mi oluke polomio na jednoj strani.... krov uradjen prije 6 mjeseci... otac ga ebo
sandy_mo je napisao(la):Sarajevo je predobro ocisceno po meni barem, sve tri trake rade u svaku se ulicu mozes zavuc, a u Mostaru je i dan danas kaos teski i oni kontaju u ponedjeljak poceti sa redovnom nastavom u skolama... a nit su krovovi ocisceni nit se so posipa nit ista. Gore gledam juce zatvorena jedna traka isped reda zgrada dole dezurni ljudi i ostali odozgo bacaju snjeg sa krovova ljudi uredni ciste organizacija i sve, svaka cast a ne ovo nase jebeno selo ovde FUJ
sandy_mo je napisao(la):Cjel dan po Sarajevu gore situacija nije nista bolje nego ovdje i dodjem ovdje sranje... ovo je kriza teska stvarno fuj sta ovi supci rade nit iko cisti nit se posipaju ceste ni ista, kaos...