Snijeg pade na behar na voće...

Snijeg pade na behar na voće...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
dsc00005jx.jpg


Ja jos uvijek nisam siguran da je moj :lol:
 
Član
u Tuzli ludilo.. komunalci (ne)rade svoj posao.... -.- po putu samo spure a snijeg napadaoo... makar nam auta izgledaju spusteno... :D
 
Član
Sad sam pjeske dosao s carsije do kuce,a inace zivim u Faleticima :D snijeg do koljena po cesti al bukvalno,stvarno dere snijeg malo je reci,i samo mogu da kazem da ovaj snijeg sto pada da to nije istina :cool:;)
 
Član
vw_damir je napisao(la):
Sarajevo pod opsadom ko 92.e:D

Maloprije sam mjerio, u mojoj mahali metar i 3cm, a vjerujem da je i u drugim dijelovima grada slicna situacija, mada se znalo desavati da npr. u mom naslelju pada snijeg ili kisa a u drugom npr. sedrenik koji je 13km udaljen vedro:cool:
nisi ti u sarajevu...ti si na igmanu...hehe....da ti se nije metar presavio u snijegu kad si ga zabo pa pogazuje vise..;)


zadnja-kocnica je napisao(la):
Dobar ovaj snijeg auta manje trose :lol:

manje trose jer niko nikud ne ide...ustedit cemo..jos sutra subota..:icon_rolleyes:
 
Početnik
Sad dosao iz grada,odvezao curu i pravac kuci ranije radi vremena.Nije moguce kako pada,jbt hajd sto pada citav dan vec sto pojacava.
 
Početnik
Jbt ko da smo umoceni u jupol :D
Prvi put u zivotu da mi auto ima prave zimske gume,prije uvijek na ljetnim vozo,koja gotiva na zimskim :lol::D
Sta je ovo novi off topic :lol::D
 
Član
ludilooooooo , kod nas nema toliko mozda nekih 40tak cm ali pada ko lud , kako je fino nema vozila toliko bas sam sa uzitkom prosao kruzic kroz grad :icon_smile: gume nove kupljene prije 7 dana nema da stane ni sekunde cupa odma :icon_biggrin:
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top