Član
TROUBLE_MAKER je napisao(la):elmir je napisao(la):jebo te je emire maca, sporo pitanja citao u zadnjoj igri.. cccc
Znam ja to i bez tebe!:icon_sad:
Ne bi o kvizu lose pricao ali (cura koja je pobijedila je iz Beograda,a nastupa za Slovenije-i to pod drugim imenom),jos se nije ni prijavila na kviz-zvao je producent (jer se inace poznaju)...:icon_evil::icon_evil:
Svi takmicari koji su nastupali u 3 emisije bili smo u jednoj sobi (3 emisije se za jedan dan snimaju) dok se ova cura,i pobjednik iz prosle emisije (nastupao za Sloveniju-takodje iz Beograda-koja slucajnost ni on se nije prijavio,vec ga zvao producent :icon_mad::icon_mad su dosli pred samo snimanje,nigdje ih nije bilo...bas me zanima sta li su radili,i gdje su citali pitanja!:icon_question::icon_evil::icon_evil:
Jos je i u trecoj emisiji (koja ce tek biti emitovana pobijedila cura iz Beograda...to mi je bas cudno...
3 emisiije....3 pobjednika iz Beograda...(od to troje-dvoje nastupalo za SLo pod drugim imenima)!:icon_evil:
Jos mi je receno da se u finalu postavi odredjen broj pitanja (14-15) da nije ograniceno vremenski,pa mi se nije ni zurilo)...ali na kraju je meni postavljeno 4 pitanja manje!:icon_mad:
MENI JE BILO SUPER,ODLICAN PROVOD...ALI IMA PUNO NEPRAVILNOSTI U SAMOM KVIZU!ALI IPAK NIJE MI ZAO NI SEKUNDE STO SAM OTISAO,JER NISAM BIO TAMO ZBOG LOVE,VEC ZBOG ZEZANCIJE!
najludja mi je bila ona reakcija kad si odg na ono pitanje susjedi amerike, a ona te lupa po glavi, hhahaha