MAXI-Megane Početnik 13.05.2011 #2.345 RE: SMJESNE SLIKE tibor987 je napisao(la): Scime je ovaj zavrtao felne :icon_eek: Kliknite za proširenje... I ja se pitam cime je zavrno, pa mu treba ovako nesto da ih odvrne :icon_eek::icon_eek: :lol::lol:
RE: SMJESNE SLIKE tibor987 je napisao(la): Scime je ovaj zavrtao felne :icon_eek: Kliknite za proširenje... I ja se pitam cime je zavrno, pa mu treba ovako nesto da ih odvrne :icon_eek::icon_eek: :lol::lol:
basinac Član 13.05.2011 #2.346 RE: SMJESNE SLIKE Ma kolega mu rukama zavrno, da ga zeza malo :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Franki Član 13.05.2011 #2.347 RE: SMJESNE SLIKE Ovo se inače radi na šleperima...Ključ i cijev... A šta ovaj radi nemam pojma... :lol::lol::lol:
RE: SMJESNE SLIKE Ovo se inače radi na šleperima...Ključ i cijev... A šta ovaj radi nemam pojma... :lol::lol::lol:
Amer_89 Član 13.05.2011 #2.348 RE: SMJESNE SLIKE nije smjesno meni majstor kad je mjenjao pakne isto je ovo uradio samo s kracom cijevi,i da napomenem slomio je kljuc :lol:
RE: SMJESNE SLIKE nije smjesno meni majstor kad je mjenjao pakne isto je ovo uradio samo s kracom cijevi,i da napomenem slomio je kljuc :lol:
GTI FAN Član 13.05.2011 #2.349 RE: SMJESNE SLIKE Covjeku zapekli sarafi,dobri stari sistem poluge :icon_biggrin:
elvis_h Član 14.05.2011 #2.350 RE: SMJESNE SLIKE AAAAAAAAAAAAAAA KOLIKA JOJ JE ZMIJA ................
RS TURBO Član 14.05.2011 #2.354 RE: SMJESNE SLIKE standardan oprema u cvaji :lol::lol::lol: Pogledajte malo bolje ovu Hello Kitty u desnom cosku :lol::lol::lol: pokazuje srednji prst :lol::lol::lol:
RE: SMJESNE SLIKE standardan oprema u cvaji :lol::lol::lol: Pogledajte malo bolje ovu Hello Kitty u desnom cosku :lol::lol::lol: pokazuje srednji prst :lol::lol::lol:
djordjep Član 14.05.2011 #2.355 RE: SMJESNE SLIKE Evo ga onaj Gradiški Lambo , što sam postavljao ,dobru izreku su složili ispod