Član
interesuju me iskustva sa navedenim vozilom, koji je bolji motor, benzin ili dizel, na šta trebam obraćati pažnju i tako to...
Ja sam pri parkiranju jednog udario glavom u zadnje staklo kada sam krenuo nazad da pogledam.Sad sam vidio 4 odrasla "konja" u Smartu. Kako ona dvojica sjede, cuce u gepeku, nije mi jasno. Sorry za off, ali naletih na temu, a ovo sam vidio prije pola sata.
Ma niko ne vjeruje kako ide dok ga ne provoza...ovaj haver sto je imao nije mi rekao da je bilo problema..mozda se njenu potrefio da je okja nisam volio smart nikako dok nedavno nisam koristio jedno vrijeme onog benzinca turbo. ja sam se iznenadio kako auto ide hahaha i sega je
ja nisam volio smart nikako dok nedavno nisam koristio jedno vrijeme onog benzinca turbo. ja sam se iznenadio kako auto ide hahaha i sega je
Svakih 100tkm moras radit generalku motora, dijelovi nisu skupi za to 200-300km, a za ostalo dijelovi su preskupi. Ja mislim da je prijatelj nedavno mjenjao alanser i on je 600KM. Uglavnom auto je extra za grada jako malo troši, al su dijelovi skupii..