chemb@ Član 07.03.2007 #6 God damm it,kako nisam vidio,sad idem da mijenjam staro za novo:lol:.Meni se sivda,i evo ja sam se javio,@ninana jos nije...
God damm it,kako nisam vidio,sad idem da mijenjam staro za novo:lol:.Meni se sivda,i evo ja sam se javio,@ninana jos nije...
Fiesta_Boy Član 07.03.2007 #7 chemb@ je napisao(la): God damm it,kako nisam vidio,sad idem da mijenjam staro za novo:lol:.Meni se sivda,i evo ja sam se javio,@ninana jos nije... Kliknite za proširenje... hihihi koliko ces morati da doplatis
chemb@ je napisao(la): God damm it,kako nisam vidio,sad idem da mijenjam staro za novo:lol:.Meni se sivda,i evo ja sam se javio,@ninana jos nije... Kliknite za proširenje... hihihi koliko ces morati da doplatis
ninana Član 07.03.2007 #9 Da mi je makar raditi i kao hostesa na ovim sajmovima za Smarta, ne bih se pozalila
Fele Putovanja.ba Administrator 07.03.2007 #10 Sredit cu ti ja ako hoces. Samo da uzem od chembe auto :lol:
ninana Član 07.03.2007 #13 Eee kako bi bio lijep ovaj crni jedan. Pa da dodem u njemu na okupljanje... Znali bi odmah ko je u njemu :icon_smile::icon_biggrin:
Eee kako bi bio lijep ovaj crni jedan. Pa da dodem u njemu na okupljanje... Znali bi odmah ko je u njemu :icon_smile::icon_biggrin:
freekvw1983 Član 07.03.2007 #15 nikad me smart nije odusevljavao, ali ipak zelim jedan za svakodnevne voznje...