KRVOLOK Član 01.06.2009 #17 za AWD ako sve bude po planu,uzecemo tek krajem sledece godine jer je cijena novog AWD izuzetno visoka i izlazi oko 120 000 eura...
za AWD ako sve bude po planu,uzecemo tek krajem sledece godine jer je cijena novog AWD izuzetno visoka i izlazi oko 120 000 eura...
trizex Član 01.06.2009 #19 E super, svaka cast druze,samo naprijed, ne znam ko ce te nadmasiti sad na ovim prostorima
Sedo88 Član 01.06.2009 #20 Nek je sa srecom. Da mnogo nas dodje da izmjeri snagu svog auta. I da chipira auto.
jukaa3 Član 01.06.2009 #21 druze sretno i nadam se da ce se brzo isplatiti,eto i mene za par dana konacno da vidimo sta smo napravili
druze sretno i nadam se da ce se brzo isplatiti,eto i mene za par dana konacno da vidimo sta smo napravili
Mrva Član 01.06.2009 #24 Sta ce ti ovo.. kad je SM spajz tuning :icon_smile: Ja nisam ni sumljao u tebe, da dogodine docekamo i taj AWD
Sta ce ti ovo.. kad je SM spajz tuning :icon_smile: Ja nisam ni sumljao u tebe, da dogodine docekamo i taj AWD
nihad3tzo Član 02.06.2009 #25 Svaka cast i sretno u daljem radu lijepo je napokon vidjeti ovako nesto i u BiH
Schumi Član 02.06.2009 #26 Nek je sa srećom,nadam se da će ćuneri ubrzo počet izbacivat rezultate na forum
legionar Član 02.06.2009 #29 Schumi je napisao(la): Nek je sa srećom,nadam se da će ćuneri ubrzo počet izbacivat rezultate na forum Kliknite za proširenje... Hehehhe, nece vise biti konja na "bacanje" :lol::lol::lol:
Schumi je napisao(la): Nek je sa srećom,nadam se da će ćuneri ubrzo počet izbacivat rezultate na forum Kliknite za proširenje... Hehehhe, nece vise biti konja na "bacanje" :lol::lol::lol:
VR6Boki Član 02.06.2009 #30 Pa cijena mi izgleda sasvim korektna, a sta znaci za 2 mjerenja? Drugo mjerenje je kao "kontrolno" ili se to radi zbog neceg drugog?
Pa cijena mi izgleda sasvim korektna, a sta znaci za 2 mjerenja? Drugo mjerenje je kao "kontrolno" ili se to radi zbog neceg drugog?