tibor987 Član 11.03.2009 #76 Covjece, koliko vece izgledaju zbog sheme farbanja nego sto u stvari i jesu...extra legle
aneldriver Član 11.03.2009 #77 ev jos koja slikicaaaa felge cu mozda skinuti do 15 aprila. radi postovanje zakona. da mi ne bi srali policajci. vec imam kazni i ne treba mi vise. hehe.
ev jos koja slikicaaaa felge cu mozda skinuti do 15 aprila. radi postovanje zakona. da mi ne bi srali policajci. vec imam kazni i ne treba mi vise. hehe.
vw_damir Član 11.03.2009 #78 Druze, extra felge Josh da im je taj mali falc u boji krakova... po meni bi tad josh vise dosle do izrazaja
Druze, extra felge Josh da im je taj mali falc u boji krakova... po meni bi tad josh vise dosle do izrazaja
IGY Član 12.03.2009 #83 al je sad jebena sa stopama i felgama auto 90% posto se promjenilo jos kakve farove i xenoncice malo spustiti i ne diraj nista vise
al je sad jebena sa stopama i felgama auto 90% posto se promjenilo jos kakve farove i xenoncice malo spustiti i ne diraj nista vise
Astra Član 13.03.2009 #90 perfektno sjele felge,samo cini mi se da bi se auto trebao malo spustit,djeluje visoko,i lajsne brate pod hitno farbaj!!
perfektno sjele felge,samo cini mi se da bi se auto trebao malo spustit,djeluje visoko,i lajsne brate pod hitno farbaj!!