Sporting Član 26.08.2007 #2 Super slike, par novih automobila se pojavilo... istaknuo bih: Audi A4 S-line, VW Golf IV, Renault Clio III... i povratak Mirze sa VW Passatom... heh
Super slike, par novih automobila se pojavilo... istaknuo bih: Audi A4 S-line, VW Golf IV, Renault Clio III... i povratak Mirze sa VW Passatom... heh
addo Član 27.08.2007 #5 Nismo; ovaj spojler mu stoji super, nisam ga prije primjetio!:-( A prednja karambolka, je li mozda Veilside!? Mocna je!
Nismo; ovaj spojler mu stoji super, nisam ga prije primjetio!:-( A prednja karambolka, je li mozda Veilside!? Mocna je!
edo_16v Član 27.08.2007 #6 addo je napisao(la): Nismo; ovaj spojler mu stoji super, nisam ga prije primjetio!:-( A prednja karambolka, je li mozda Veilside!? Mocna je! Kliknite za proširenje... nije to auto od naseg nisme admina
addo je napisao(la): Nismo; ovaj spojler mu stoji super, nisam ga prije primjetio!:-( A prednja karambolka, je li mozda Veilside!? Mocna je! Kliknite za proširenje... nije to auto od naseg nisme admina
emirEX_sa Član 27.08.2007 #7 c SEat a je napisao(la): bilo je jos auta nisi sve pofatao al et!!!!!!!!! Kliknite za proširenje... zao mi je drug. slabe mi baterije pa ih blic izvuce odmah tako da nisam moga ouhvatiti. bit ce jos okupljanja pa ce se napraviti slike nije problem. ako me vidis samo za rukav i reci haj ovamo koju sliku :lol: @addo nije to od nismo-e nissan nego od dejana iz AMK Carbon kluba
c SEat a je napisao(la): bilo je jos auta nisi sve pofatao al et!!!!!!!!! Kliknite za proširenje... zao mi je drug. slabe mi baterije pa ih blic izvuce odmah tako da nisam moga ouhvatiti. bit ce jos okupljanja pa ce se napraviti slike nije problem. ako me vidis samo za rukav i reci haj ovamo koju sliku :lol: @addo nije to od nismo-e nissan nego od dejana iz AMK Carbon kluba
addo Član 27.08.2007 #8 Ah onda je moja greska! Ja mislio njegov! A je li i kod njeg ova boja ili sam ja pobrkao sve?
Toncy Član 27.08.2007 #9 Ista ti ej ovakva boja i kod Nisma.Samo nema ovakvih karambolkih i spojlera. Pozz, slike
alfista Član 11.10.2007 #12 jos sam ja ovdije falio da stavim slag na tortu hihihihi dobre slike svaka cast!!!!!!