Član
OmO je napisao(la):bmwscaner je napisao(la):nema nista jace popijes 10 jelena pa onda jednog lava da rastjera jelene i opet pijes ko da nist nije bilo
:lol::lol::lol::lol: Dobraa
:lol::lol::lol: prejako
OmO je napisao(la):bmwscaner je napisao(la):nema nista jace popijes 10 jelena pa onda jednog lava da rastjera jelene i opet pijes ko da nist nije bilo
:lol::lol::lol::lol: Dobraa
zlajaaa je napisao(la):Jedan velikan je reko: " Sipam čitav život za cvaju pa koliko dođe" :lol:
madmono je napisao(la):zlajaaa je napisao(la):Jedan velikan je reko: " Sipam čitav život za cvaju pa koliko dođe" :lol:
Ma sta ces sa cvajom :icon_cry: isto kao da si pljunuo u rezervar e vala ja ga radze necu voziti.
mara- je napisao(la):madmono je napisao(la):zlajaaa je napisao(la):Jedan velikan je reko: " Sipam čitav život za cvaju pa koliko dođe" :lol:
Ma sta ces sa cvajom :icon_cry: isto kao da si pljunuo u rezervar e vala ja ga radze necu voziti.
Ja na pumpi neki dan, dođe čovjek sa Mercedesom, ne znam sad koji ali je iznad 2000 godišta sigurno, i nasuo za 10km. Možeš misliti kada neko ko naspe u Mercedesa za 10km, kako ovi sa ostalim autima.
bmwscaner je napisao(la):andel os da ti nabacim jednog talijana voli on muške
AnDel je napisao(la):bmwscaner je napisao(la):andel os da ti nabacim jednog talijana voli on muške
neka fala, nije isto jebat' i biti jeban :lol:
ako ima kakva talijanka moze, imat' ces proviziju
AnDel je napisao(la):dok su cjene piva zadovoljavajuce nemam neku posebnu brigu kako scaner kaze, ionako na to trosim 5 puta vise nego na gorivo
znaci boli me karina za gorivom i foteljasima i lancanim poskupljenjima jos manje za ovom ostalom obicnom zivinom, nije nama jos doslo do grla, jeftine smo kurve jbga
jedino sam se sjebo sto nisam otis'o iz ovog sranja na vrijeme, kao i svi drugi sto smo se sjebali, izmedju ostalog...sad se moram zenit' u EU iz ljubavi :icon_biggrin:
da sam bar kakva dobra pi*ka da se je*em za pare, al' ni to :icon_cry:
AnDel je napisao(la):je*em se samo s objektima koji imaju picku, za one koji nisu razumjeli
@death , tjesi se samo :lol:
:icon_exclaim: