Član
Da li policija kaznjava ako se slepa?
auu pa bas to druze , citam ovo i ne mogu da vjerujem da su ti pisali kaznu sto pomazes nekome sramota , to su neki ljakani teski nemaju obraza ni stida , to jest kaznjivo ali trebali bi gledat iz drugog ugla to pa propustit ako imaju imalo ljudskosti u sebiJebo im ono mater, ja 200km dobio za to, da pomognes i et sta se desi. Ugrozavanje drugih ucesnika u saobracaju i jos su nesto napisali,ne sjecam se
Mene drug zove stalo mi auto nema vuce gdje si kaze na autoputu odo reko vidjet da nije kakva glupost ili crijevo od ic da nije spalo Ja dosao na autoput atanem sa strane vidim rasklopio se IC reko nista nemoze moram u servis, kad stade patrola kaze mi sta je ovo ono ni slucajno ga nemoj slepat pisemo kaznu dobro reko zovem slepu kaze ni pravit nesmijes.reko dobroo necu nista i sad svi se mi okrecemo prema kontra traci nesta grebe obori kad tamo covjek sa skodom feliciom slepa kombija t4 u ovog kombija grebe nesta most valjda Patrolasi se zgledase eti reko covjek vam pred nosom slepa a meni pamet solite,kaze drot odslepaj ga do naplatnih ja ga do servisa skroz.haha
Koja je logika da moras imati sajlu za slepanje a ne smijes slepati?
Ima li neki zakon o slepanju, ili je to kako se kome digne ***** pa pisu ljudima kazne?
Uzmi primjer da slepas neispravan auto sa ceste do parkinga koji je udaljen 30 metara, dodje ti drot i pocne da pise kaznu. Haj mu ti dokazi da nisi htio slepati dalje od tog parkinga, a znamo svi kako su bezobrazni.Pa logika je ta da mozes pomjeriti auto da ne smeta...a ne da ga slepas iz grada u grad kao sto je bilo slucajeva