BIO SAM DRUG,SVE JE OK NA DIJAGNOSTICI NE POKAZUJE GRESKE!muris je napisao(la):otidzi na diagnostiku i vidi imali kakvih gresaka
planiram sutra da mjenjam ulje i sve filtere,presao sam 10 milja,pa je mozda i problem u u starim filterima!Dzeniii je napisao(la):filteri??? jesil njih prekontrolisao:icon_question:
veliki servis je raden na 125000,auto sada ima 184000 i koliko ja znam nije nista cisceno.Oggy je napisao(la):kad si radio veliki servis jel ciscena turbina i usis, i to spada u veliki servis?
ma vuce on,al nije zivahan,evo bas sam se vozao veceras i pritisnem ga i on nekako polako vuce i onda poslije toga kad ga nagazim bas dobro povuse,zakuca me u sjediste,isto ko da nesto procepi.RS TURBO je napisao(la):Usisna grana se preporucuje da se cisti svakih 150 000 km. A sto se tice usisa i turbine kod njih nema sad slabo vuce sad dobro vuce. Kod turbine ili ce vuci ili nece, a sad ako hoce pa nece pa opet hoce to moze biti svasta... Prvo diagnostika pa onda vidjeti stace da kaze... Ako ne kaze nista onda ti je neka mehanicka greska...
auto je 2000 godiste,uzet cu sutra od druga taj mjerac zraka pa cu probati,hvala drugsky walker je napisao(la):koje godiste seat?
ako je stradao mjerac mase zraka nece ti izbaciti nikakvu gresku!!!!!!!
od toga moras prvo da krenes
ako imas neki drugi od nekoga da postavis pa da probas