Ja sam sebi ove godine uzeo Keway F.act 50ccm...za 2150km...bas iz razloga sto mi je puno bilo da dajem 4500km ili 5000km za Gileru,Peugeota,Yamahu....Odmah u startu moras da rascistis sam sa sobom da ti kinezi,turci i ostali nisu ni blizu ovim gore navedenim markama i da su to skuteri nizerazredne klase,u koje se stavljaju motori starije generacije,tako da od njih nemozes ni ocekivati da budu jednaki ovim gore skuterima...
ALi isto tako sam i zadovoljan ovim keway skuterom jer za 3 mjeseca koliko ga vozam nemam nikakvih problema....sipaj i vozi...trosi 3l na 100km...vuce solidno(ali ni blizu kao Yamaha,Peugeot) i ja sam zadovoljan jer nisam kupio taj skuter da se trkam sa njim..nego da me doveze i odveze gdje hocu..Znaci po meni ulozeno-dobiveno vrijedi svake pare..dosad sam presao nekih 1500km i nikakvih problema nisam imao...Znaci sve ima svoje i od tebe zavisi sta hoces...Za Lifan sam cuo da je dosta losiji od Keway-a i takodje za Kanuni....E sad...Po Hr.forumima od tih Kineza svi fale prvo Keway pa onda ostale....
Ja da sam imao kesha na raspolaganju sigurno bih uzeo novu Yamahu ili Gileru.....ali ne bolujem od toga tako da.....to ti je isto kao kad poredis Mercedesa i Hyundai.....I jedan i drugi te dovezu samo je stvar dubine dzepa...