Član
OggyBoy je napisao(la):Nego, kakva ti korist od škripanja sa autom kad stanem pored tebe i operem te sa konzervom od Peugeot-a?:icon_confused:
to ti mislis..
OggyBoy je napisao(la):Nego, kakva ti korist od škripanja sa autom kad stanem pored tebe i operem te sa konzervom od Peugeot-a?:icon_confused:
astra_2.0_16V je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):Nego, kakva ti korist od škripanja sa autom kad stanem pored tebe i operem te sa konzervom od Peugeot-a?:icon_confused:
to ti mislis..
dellas je napisao(la):Sto nam ne predstavis tu cudesnu astru koja se ne moze obuzdati u 3-oj?
dellas je napisao(la):Sto nam ne predstavis tu cudesnu astru koja se ne moze obuzdati u 3-oj?
astra_2.0_16V je napisao(la):ispravio sam se, a sta to ljudi misle kruhati, nemas ti muda niti mnogo cega,, žališ mašinu, ono je napravljeno da svasta moze da podnese. švabo je to napravio da mogu i budale ko ja da voze..
OggyBoy je napisao(la):dellas je napisao(la):Sto nam ne predstavis tu cudesnu astru koja se ne moze obuzdati u 3-oj?
Baš tako.
A ovo što sam napisao, nemoj toliko da te pogađa i ne moraš ispravljati ono što si ranije uradio.
astra_2.0_16V je napisao(la):ispravio sam se, a sta to ljudi misle kruhati, nemas ti muda niti mnogo cega,, žališ mašinu, ono je napravljeno da svasta moze da podnese. švabo je to napravio da mogu i budale ko ja da voze..
OggyBoy je napisao(la):astra_2.0_16V je napisao(la):ispravio sam se, a sta to ljudi misle kruhati, nemas ti muda niti mnogo cega,, žališ mašinu, ono je napravljeno da svasta moze da podnese. švabo je to napravio da mogu i budale ko ja da voze..
Kad sjedneš sa mnom u auto, i izađeš iz njega, onda mi reci da li imam muda ili ne.
Moja muda nisu da se kurčim od semafora do semafora, odnosno, nije to moj stil. Više volim oprati na otvorenoj cesti mnogo jačeg od sebe da ne može da me stigne do svog odredišta, pa da SVOJA MUDA od muke pojede.
A to da štedim mašinu, hmmm, nadam se da ćemo se sresti nekad, pa poslije vožnje popiti i po pivce i popričati o utiscima.
tarik_91 je napisao(la):astra_2.0_16V je napisao(la):ispravio sam se, a sta to ljudi misle kruhati, nemas ti muda niti mnogo cega,, žališ mašinu, ono je napravljeno da svasta moze da podnese. švabo je to napravio da mogu i budale ko ja da voze..
vidimo :lol: