Član
sub3r je napisao(la):OggyBoy je napisao(la)::lol::lol::lol::lol::lol:
LJUBI TE BRAT!!!
EVO SUZE MI IDU, MATERE MI!!!
to je samo za tebe bilo
Hvala ti još jednom. Imaš Cappy i piva kol'ko o'š kad se vidimo.
sub3r je napisao(la):OggyBoy je napisao(la)::lol::lol::lol::lol::lol:
LJUBI TE BRAT!!!
EVO SUZE MI IDU, MATERE MI!!!
to je samo za tebe bilo
admir jahic je napisao(la):ja mogu skripat jedino kad prva kisa padne,moze i u 5-toj ahhahahahahahha
astra_2.0_16V je napisao(la):admir jahic je napisao(la):ja mogu skripat jedino kad prva kisa padne,moze i u 5-toj ahhahahahahahha
i to je nesto,, moces jednog dana i u prvoj kad kupis auto sto je auto
astra_2.0_16V je napisao(la):admir jahic je napisao(la):ja mogu skripat jedino kad prva kisa padne,moze i u 5-toj ahhahahahahahha
admir jahic je napisao(la):astra_2.0_16V je napisao(la):admir jahic je napisao(la):ja mogu skripat jedino kad prva kisa padne,moze i u 5-toj ahhahahahahahha
mogu ja i bolan ponesem sasobom kanister vode i polijevam na svakom semaforu ..nema da nemoze skripat ocami :lol:
Duke_Of_Harlem je napisao(la):astra_2.0_16V je napisao(la):admir jahic je napisao(la):ja mogu skripat jedino kad prva kisa padne,moze i u 5-toj ahhahahahahahha
eee zemljace ne znas ti sta je auto,da vidis adme poslije gajbe piva i u rikvercu CVILIIIIIII
astra_2.0_16V je napisao(la):admir jahic je napisao(la):astra_2.0_16V je napisao(la):admir jahic je napisao(la):ja mogu skripat jedino kad prva kisa padne,moze i u 5-toj ahhahahahahahha
mogu ja i bolan ponesem sasobom kanister vode i polijevam na svakom semaforu ..nema da nemoze skripat ocami :lol:
bravo ti,,
OggyBoy je napisao(la):Nego, ne reče nam na kojim gumama cviliš, možda mi griješimo negdje kad nam ne cvili?
OggyBoy je napisao(la):Nego, ne reče nam na kojim gumama cviliš, možda mi griješimo negdje kad nam ne cvili?