Član
ma haj ko da je bitno 10 konja gore dole, ionako se nekad mozda neki cip baci..
harisoctavia je napisao(la):hakkler je napisao(la):2.0 TDI PD ima 103kw ili ti 140 KS s 320nM
tehnički podaci za 2.0 TDI
Motor zastupljen u cijelom VAG koncernu.
Tako ako si uzeo novi auto ili malo rabljeni i ništa nije dirano po njemu(chipano,stavljen P-box ili neka druga dimilica ili rađen re-map) tvornička oscilacija može varirati nekoliko konja gore-dole i isto toliko nM...NHF. ali priče tipa: "kazu ova ima oko 153 ks" ne drže vodu osim za trgovca koji prodaje auto.
Respekt na izboru za 2.0 tdi i puno sretnih km. :icon_smile:
Ako je FL Octavia za starije ljude...odmah bi potpisao penziju (kad bi mi je netko dao) :lol:
slažem se u omjeru motora 1.9 & 2.0 tdi
FL Octavia
a ovo je ono pravo...FL RS
a znas kako je pise u podacima 140 KS, ali sad mnogi su mi rekli, sto i taxisti, sto i u servisima, bas sam se raspitivao, da crveno i znaci plus 10 kw..mislim ne bi djaba bilo crveno.. ajd, nadam se da ce ti nekad naletit i bolje auto neko octavia..i to prije penzije:lol:
asmir sa je napisao(la):harisoctavia je napisao(la):hakkler je napisao(la):2.0 TDI PD ima 103kw ili ti 140 KS s 320nM
tehnički podaci za 2.0 TDI
Motor zastupljen u cijelom VAG koncernu.
Tako ako si uzeo novi auto ili malo rabljeni i ništa nije dirano po njemu(chipano,stavljen P-box ili neka druga dimilica ili rađen re-map) tvornička oscilacija može varirati nekoliko konja gore-dole i isto toliko nM...NHF. ali priče tipa: "kazu ova ima oko 153 ks" ne drže vodu osim za trgovca koji prodaje auto.
Respekt na izboru za 2.0 tdi i puno sretnih km. :icon_smile:
Ako je FL Octavia za starije ljude...odmah bi potpisao penziju (kad bi mi je netko dao) :lol:
slažem se u omjeru motora 1.9 & 2.0 tdi
FL Octavia
a ovo je ono pravo...FL RS
a znas kako je pise u podacima 140 KS, ali sad mnogi su mi rekli, sto i taxisti, sto i u servisima, bas sam se raspitivao, da crveno i znaci plus 10 kw..mislim ne bi djaba bilo crveno.. ajd, nadam se da ce ti nekad naletit i bolje auto neko octavia..i to prije penzije:lol:
pitas pogresne taxiste :lol:
koliko ti pise u papirima i ako nije nista radjeno na autu toliko ti je..
dobra skoda
tibor987 je napisao(la):mrzo mjenjaj plastiku ventilacije, nemoj skodu da zapostavljas, niko ti nije rekao da moras jesti svaki dan
OggyBoy je napisao(la):Ma j*es plastiku Reci mi, senzor za kisu ima, ili mi se cini:icon_question: Jel' ima neki kabelcic da se vuce po soferci do krova:icon_question: