Trenutno nemam nekih ideja osim što bih volio prednji vrs branik.Rađen je mali servis ulje i filteri.Uglavnom održavanje i vožnja.I di je stalo? Inovacija kakvih?
Golf je na piku odavno i tri godine kako sam ga prodao nije promjenio vlasnikaUredno nema šta, kao i Golf. Vidio sam ga na piku nedavno
Perači farova funkcionišu jedino nisam još detaljno provukao kablove od motorića do relea u kabinu jer moram skinuti nekoliko dijelova i plastika i fino postaviti kao fabrički.A perači su u funkciji ili je i to stalo?
Nisam siguran koja je cijena, ali mislim da nisu ništa jeftije jer osram je ipak brend i pokazani kvalitet a to znaju svi koji su koristili.Koja je cijena sad osrama??
Octavia 1u nema posebno duga.. posebno kratka...osim u xenon faru od RSice. Gdje DS1 za kratko i H1 halogeno dugo.
Ako gdje nadjete ove sijalice kupite, svaka preporuka za njih. Ubacio sam ih nekoliko setova u duga ove godine. Odradim xenon 5000k u kratka i ove u duga i skoro identicna boja. Vidljivost jako dobra, kvalitetne sijalice. U italiji set kosta oko 15.90€ cini mi se
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk