ja jednostavno ne mogu samo vozati auto moram nešto sređivati,poboljšavati,urediti,popraviti,nadograditi.šta ću kad volim detalje...Detalji i samo detalji...sredujes je sve bolje svaki dan ...volim kad nekome znace ti detalji...pozz
ja jednostavno ne mogu samo vozati auto moram nešto sređivati,poboljšavati,urediti,popraviti,nadograditi.šta ću kad volim detalje...
Zašto drug popustilo,ako imaš volje i para uvjek se nešto novo može prepraviti ili dograditi..Ja imam raznih ideja samo malo pare koče zaustavljaju .Eto na primjer trokraki kožni volan,mfd navigacija,vrs prednji branik itd.da ne nabrajam razne želje.A što se tiče mikrofona mogao sam čak nazad provući jer stvarno ima puno kabla,a ovo mjesto mi se nekako učinilo prihvatljivim.piše u upustvu da mikrofon ublažava sve okolne šumove od motora i vožnje.(jedino sam naj..ao dok sam onu kutiju od ovog uđeja parrot smjestio jer gotovo da nema mjesta iza playera)Što se tiče kamere vidio sam jednu zanimljivu. U jednog lika na okviru zadnje tablice na sredini to jest na dnu fino je fabrički ugrađena skoro neprimjetna a na extra mjestu ako uspijem sliku naći poslat ću ti na pp.mene malo popustilo..nemam više neke ideje
eventualno kamericu na tj.umjesto zadnje pozicije za sad.
al nikakp da naiđem na onu koja mi paše
btw. trebao si malo još žica povuč i stavit "majk" kod gornjeg štitnika za sunce..a ne na A stup.
ma jesam pregledao sam drug sve strane tvoje garaže samo sam navodio primjere.usput noćas m je stigla ručica sa presvlačenja u novu kožu.zadovoljan sam kako se odrađena i odmah sam je postavio u auto.slike sutraa malo je kriza.. a pare i ideje su obrnuto proporcianalna jednadžba
Nego nisi dugo pregledavao moju garažu? a?
volan je u koži..trokraki ne bi stavljao.
Multimediu imam..sa svim mogučim dodacima..a kamera će leč..kad tad
samo kad naletim na odgovarajući model da se uklopi.
Par komada več isprobano..al ne pašu u utor gdje ide osvjetljenje zadnje tablice.
felge od rs.a su u prodaji..tak da rs branik vjerojatno neče ..a za neku novu inovaciju za novu sezonu sam ti poslo pm
Hvala druže trudim se koliko mogu da uradim.Ovo je jedna od najboljih octavija mk1 koju sam ikad vidio. Svaka cast