nikad se ne zna možda vremenom bude i nekog spuštanja ali za sad jedino da ne bi neki iznenadni odron polomio karter koji je jako nisko ,a auto i žena po nekad vozaprvo moraš zagevindat octaviju jedno -5cm da bi taj šus pleh došao do izražaja
Kako da poravna plocice na strugu?I ja mislim da si trebao ici i sa novim plocicama,ili ih probat poravnat na tokarskom stroju da ne bi zijanio diskove. Btw fina ti je ova skoda, zanimljive stvari radis. Vidim ti neki dan onog golfa na M17
Diskovi su marke Ferodo, a disk pločice su ravne i prilično debele 85 % ,a nisam htjeo nove pločice jer moji stari diskovi su bili tokareni i oni su fino trošili ali problem što sam promjenio diskove je što su tresli odnosno već su bili potanki i neki je bio kriv pa mi je volan pri većim brzinama prilikom kočenja znao malo tresti .Što se tiče Šus pleha nije problem malo je teži od plastičnog ali na kanalu ili dizalici lako se skine.Felgice dok bude love.Probano je auto danas iskočeno i ne trese.mogao si pofarbat kočiona klješta kad si ih več skidao
i mišljenja sam da na nove diskove uvijek idu nove pločice..nikako stavljati stare ko su več nazubljene prema starim diskovima...da prilikom eventualnog jačeg kočenja ne oštete disk ili nedaj bože bace te u stranu.
znam da je kriza..al. jbg.
btw. čiji su diskovi? trw..zimmerman..??
šus pleh je odličan.
Jel se lako skida kad treba ulje mijenjat?
svaka čast za nosače
nego kad će felgice sjest ili leč?
drug nisam htjeo mjenjati pločice jer su imale otprilike 85% debljine i ravne su nisu krivo i sa kanalima trošene jer moji stari diskovi su tokareni.A što se tiče sređivanja radim koliko mi mogučnosti dozvoleI ja mislim da si trebao ici i sa novim plocicama,ili ih probat poravnat na tokarskom stroju da ne bi zijanio diskove. Btw fina ti je ova skoda, zanimljive stvari radis. Vidim ti neki dan onog golfa na M17
dobra je stvar i ima zvučnu izolaciju ali je nisam uslikao postavi se na šus pleh sa unutrašnje strane sa 9 plastičnih čepovaprvi put vidim i cujem za zeljezni suspleh kod ovih novijih auta.
dobra stvar pravo, da si znao jos da ga podebljas sa nekom zvucnom izolacijom.
Nemam pojma,hehehKako da poravna plocice na strugu?
Bar plocice nisu skupe, trebao si nove kupiti.