Reko da napisem i ovdje, zaboravio, ganjali se tada milion stvari nekih... a danas me zvao coek i pita za fabiu jel moja, sta je bilo sa njom, bi mu sumnjiva na nekim mjestima. Pa reko da se i ovdje zna kakva je ipak otisla...
Jeste i siva je prevrnuta heh. Dao sam ju urednu u zamjenu za zutu, i siva zavrsila u busovaci kazu momci se trkali u rikverc i sletili na krov u kanal..al i ona je popravljena i promjenila vlasnika i vlasnika... a daleko manje fasovala..
Licno mi vise zao sive, radila se, ulagalo, prvo auto.
Naravno nije bilo svejedno ni za montija, nisam je mogao gledat udesenu :/ samo je bilo nosi je sto prije... al eto napravise je ljudi, al opet kada znam kako je prosla i vidim je na cesti, nezz nije to to...bezz daljneg ulozeno je u popravku nema sta, al barem da je boju promijenio heh. I da ne pise auto jos pod garancijom, kakvom crnom garancijom :O da se ode u servis i vide nije ni ulje mjenjano na vrijeme, a o pregledu necemo..
Jos taj dan bio narucen za redovni servis na 30hiljada, sudbina, ne doceka ga
Sreca eto bio sam sam u autu, nije niko naletio, vezan, bukvalno nista mi, nit sam se ugruhao nit ista...
A sada trenutno sam na alfi 147 Fl, jtdm, posto me fobije nece heheh a alfa mi uvijek imala neki smek
i da bjezim sto dalje od bagera sviram blicam, masem kada prolazim xd