frngla je napisao(la):
eh ovako, hocu da radim prelaz sa dobosa na disk nazad, odletio sam danas do kiseljaka i uzeo klijesta (na rizik od cetvorke, rekose mi da su ista) zanima me jesu li ista crijeva tj. da li da trazim crijeva za fabiu ili golfa 4 kad budem uzimao... ili pak trece da mi prave... ako je iko radio nesto slicno nek javi pls
Samo da se osvrnem:
1. Ako ces Shuriken uzimati to je nenormalno gadna nezahvalna vizuelno i ruzna felga ako barem nije 18", zbog samog dizajna i crnih rubova guma ti mora biti tanka ko kondom da ima vizuelno smisla...
Kontash ?
2. Kocnice, eh da kocnice...
- Kocnice od golfa 4
- Celjusti golf4
- Nosaci celjusti golf 4
- Crijeva kociona metalna golf 4, pasu savrseno, potrebno jendu krivinu rukom ispraviti i to je to
- Sajle rucne uzeti od Fabije koja nazad ima celjusti ( 1.4 16v )
- Ankerplatu od golfa4, potrebno busiti nove 2 rupe i isjeci lim jedno 4cm da celjust upadne u nju
( oprez kako staviti senzor ABS-a ako ga imas, nemoj zajebat to, prvo nisani rupu da ti savrseno odgovara za senzor na anker plati sa rupom u glavcini, pa tek ostalo busi i sijeci )
- Glavcina ostaje tvoja sa dobosa
- NAPOMENA: Ako su ti kocnice zadnje da TDI golfa, pedala kocnice ti biti dosta niza i meksa izpocetka, nemoj se prepasti to tako mora biti jer su razlicitog promjera cilindri prednjih i zadnjih diskova...ali grizeeee
Ako ima sta jos nejasno uplata na ziro racun : 2131635161651916