Član
Eh da vam predstavim svoja kolica
Skoda fabia 1.4 Mpi 2003.god. na satu 60000 predjenih kilometara, kupljena sa 52000
Do sada je odradjeno dosta toga, medjutim vecina je na motoru (citaj servisi).
Redom nekim, zamjenjen dihtung dekla, glave, termostat, senzor temperature, nasut novi permant, ulje castrol magnatec 5w40, promjenjeni filteri ulja, goriva, zraka, klime, svjecice, semering, boca permanta, promjenjeni seleni, promjenjen zadnji lonac (u planu srednji) kupljene zimske gume michelin alpin 4 kom. Svi dijelovi (osim guma) kupljeni u skodinom ovlastenom...
Od ovih dodatnih stvari:
Sony CD player cdx-gt630ui, pioneer zvucnici 17 cm, i visokotonci pioneer (vrata).
Evo par slicica
Neke djidje nabavljene
Farovi za postavljanje
Za sad toliko, ako se sjetim necega dodat cu
edit:
eto ga i slike sam sredio XD
maglenjake sam naknadno stavio jer su prosli bili ukradeni
Skoda fabia 1.4 Mpi 2003.god. na satu 60000 predjenih kilometara, kupljena sa 52000
Do sada je odradjeno dosta toga, medjutim vecina je na motoru (citaj servisi).
Redom nekim, zamjenjen dihtung dekla, glave, termostat, senzor temperature, nasut novi permant, ulje castrol magnatec 5w40, promjenjeni filteri ulja, goriva, zraka, klime, svjecice, semering, boca permanta, promjenjeni seleni, promjenjen zadnji lonac (u planu srednji) kupljene zimske gume michelin alpin 4 kom. Svi dijelovi (osim guma) kupljeni u skodinom ovlastenom...
Od ovih dodatnih stvari:
Sony CD player cdx-gt630ui, pioneer zvucnici 17 cm, i visokotonci pioneer (vrata).
Evo par slicica
Neke djidje nabavljene
Farovi za postavljanje
Za sad toliko, ako se sjetim necega dodat cu
edit:
eto ga i slike sam sredio XD
maglenjake sam naknadno stavio jer su prosli bili ukradeni