Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
ja sam gledao na raznim stranicama..i vecina ppljulje taj sprej...ne izdrzi ...a takodje vecina i govori da je sintelan dobar..i jos jedno pitanje ...ima li kod nas negdje uzeti alcantre i koliko dodje...
ja sam gledao na raznim stranicama..i vecina ppljulje taj sprej...ne izdrzi ...a takodje vecina i govori da je sintelan dobar..i jos jedno pitanje ...ima li kod nas negdje uzeti alcantre i koliko dodje...
brate ja sam ga drzo 4 dana skinuto i vratio ga kap se nije osjetilo ja toga nisam nanosio 5kila nego samo prekrio onaj do na koji se ljepi platno, ja neznam mozda je u njega pokvareno bilo ili sl. u mene nije tako bilo nikako mada sam se pribojavo toga ali sam se iznenadio! Droga rula
hehehe pa dobro, kad bi ostavio par dana vani na otvorenom, jos uz kakav hercegovacki vjetric, vjerovatno bi brze izlapilo. al kad bi ga brzo nakon lijepljenja vratio u auto, bog sami zna koliko bi mu trebalo...
pa to cole uradi kad ti auto ne bude trebalo jedno 5 dana...tako je najbolje...i onda uradi i ostavi negdje na propuh ..i otvoreno...nek se izraci i osusi i to dobro...i onda ne bi trebalo nista se cut....a i nista ti nece bit ako budes koji dan vozao auto bez krovnog tapacirunga...nece te sunce ubit ne boj se .... =) =)
meni je jedan covjek predlagao sa silikonom tanko namazat pa ljepit al ne znam nisam probao mada se cini zgodno za ljepit jer ne susi odmah i moze se namjestat prije nego uhvati,al nisam probao pa ne znam...
neznam,to se ne cini lose,on je jos to ljeti radio i odlicno podnosi naše vrućine ovdje u Mostaru,al problem je sto u silikonu bude zraka pa nastanu ponegdje mjehurići il naborano