Lijepo zamoliti da se zakljuca tema jelde? Zasto me to ne cudi?
Mislim da je bilo dosta tvog hvalisanja da si razbio do sada 5 auta. Ne vozim, ali nesto mi govori da se tim covjek ne bi trebao hvaliti. Uostalom i to je tvoja stvar ali je li tebi ista znaci sto sam ja mogla da POGINEM??? I BMW uskoro opet na cesti? Ma nek je to vazno. I upravu je neko ko je rekao da "i ako ti uzmu vozacku opet ces da vozis"- isto kao da je iz tvojih usta doslo. Tako je kod ljudi koji misle da imaju svuda stelu, ok mozda imas ali nemas je kod Boga sigurno.
Sta je bilo sa onim "cuj kako mi cudno zvuci motor" pa si onda gasao i rekao mi "joj vidi kako ce se sad okretati ljudi" To je tebi inace jedino vazno u tvom "zivotu" ako tako mozes nazvati to sto zivis. Vazno je da se neko okrene za tobom, da si ti lafac sto imas bijesno auto, sto se za tobom okrene neko ko nema hljeba da se najede. Ma uzivancija na kvadrat.
I sta je sa onim kad si klizao niz brdo nisi mogao da se popnes, dva puta udarili u ogradu od necije kuce, nisi pitao kako sam ja koja sjedim nazad nego si izasao da vidis jel ti sta autu bilo. Nisi ni skontao koliko sam ja preblijedila od straha. Isti taj jebeni dan. I priznajem nisi ti jedini kriv, nego trebala sam ja da imam mozga pa da izadjem i kazem ti HAJ ZDRAVO.
Nemoj da bi jos jednom spomenuo da si bio cist, povlacis mi zivce samo tako!!!! I nakon tvojih prijetnji meni, pitao si me "kako ti mislis da se boris sa mnom" Oooooo dobro si ti svjestan koliko ja tebe mogu da uvalim na sto jednom mjestu, ali jebi ga znas i da imam karakter i nekog obzira prema tvojoj mami i porodici generalno pa to necu uraditi.
Bio si kod javnog tuzioca i tuzbe su odbacene jer sam JA nesto sto se naziva "covjek" pa te nisam tuzila jer mi ne trebaju nikakve pare, nicim se ono sto sam prozivjela ne moze platiti jadnom odstetom.
Tuzitelj, citiram: "Ovo je krivicno djelo zbog toga sto si ti Elma dobila teske tjelesne povrede, inace bi bio samo prekrsaj. Dijete drago, ne znam kako si ostala ziva, pravnik sam ali to je samo Boziji sud bio da ti prezivis. Da li zelis da krivicno gonis doticnu osobu....." na sta sam ja odgovorila NE, i da ponovo bih to rekla iako sam sad tek svjesna da tebe ne zaboli ni cosak sta se sa mene desilo.