Član
Jutros oko 1:30 sati, na petlji Šićki brod desila se teža saobraćajna nesreća. Kako smo saznali od očevidaca, nesreći je najvjerovatnije prethodnila neprilagođena brzina, povrijeđenim licima pružena je Hitna medicinska pomoć. Odvijanje saobraćaja prema Šićkom Brodu odvijalo se otežano a sva vozila su se preusmjeravala na obilaznicu.
- Oko 1:30 jutros krenuo sam iz Tuzle u Lukavac, na petlji Šićki brod zatekao sam strašan prizor, dva vatrogasna vozila, tri vozila hitne pomoći, izvlačili su ljude iz smrskanih automobila, po svemu sudeći bilo je dosta povrijeđenih, uviđaj je trajao do 6 sati ujutro... za Tuzlanski.ba rekao je čitatelj Ademir koji je svjedočio ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći... (Tuzlanski.ba / Foto: Ademir P.)
Više informacija uskoro....
Preuzeto sa:
Tuzlanski.ba
- Oko 1:30 jutros krenuo sam iz Tuzle u Lukavac, na petlji Šićki brod zatekao sam strašan prizor, dva vatrogasna vozila, tri vozila hitne pomoći, izvlačili su ljude iz smrskanih automobila, po svemu sudeći bilo je dosta povrijeđenih, uviđaj je trajao do 6 sati ujutro... za Tuzlanski.ba rekao je čitatelj Ademir koji je svjedočio ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći... (Tuzlanski.ba / Foto: Ademir P.)
Više informacija uskoro....
Preuzeto sa:
Tuzlanski.ba