bucky_mb@yahoo je napisao(la):skrati onu fabricku rucicu jedno 3 cm, stavis univerzalnu rucicu
na imbuse i miran, a i lijepo izgleda i lakse mjenjac upada, KO bi se sa
tim zaj.bavao
trizex je napisao(la):bucky_mb@yahoo je napisao(la):skrati onu fabricku rucicu jedno 3 cm, stavis univerzalnu rucicu
na imbuse i miran, a i lijepo izgleda i lakse mjenjac upada, KO bi se sa
tim zaj.bavao
druze moj, to ti veze nema sa shortshift sistemom, to je skracivanje rucice mjenjaca. shortshift je skracenje hoda poluge/a (sajli) mehanizma, sveukupno
ovo nije ni za smijeha ovo je za :icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry:Al_Galone je napisao(la):Ovde se covjek bas moze dobro ismijati![]()
tibor987 je napisao(la):To je skuplji sistem, samo ne vidim poentu ako nije za SR-a...
zen3dom je napisao(la):tema se razvuce u prepucavanje, bla bla, hajd sad, sto kako zasto, svi da pitamo momka, pa brale hoce covjek, trazi savjet ako je ko radio i to je to, ko zna neka pomaze, ko ne zna, use i u svoje kljuse, zaobidji temu....
mislim bez uvrede svima, ali napisite momku ako znate (a pojedini koji su se javili u temi pretpostavljam da znaju) i to je to, sad ismijavati ove sto su fulali i sto njih interesuje zasto on to radi, mislim nidje veze je, a tema je o sebi pri sebi, jako kvalitetna ali niko kvalitetno da napise,,,
kada je momak napisao temu, usao sam, pogledao, shvatio nemam pojma o tome (znam sta je ali kako i sta se radi ne...) i zaobisao, u nadi da cu procitati kvalitetne postove i saznati nesto novo, kad ono corak kao i sve vise i vise tema na forumu, prepucavanje.... pa kuda to idemo ljudi vise
ZELA GTI je napisao(la):Sve ti je rečeno u trizekovom postu:icon_rolleyes: Šta još treba?
ZELA GTI je napisao(la):tibor987 je napisao(la):To je skuplji sistem, samo ne vidim poentu ako nije za SR-a...
Ajme majko:icon_eek:
Tibore: Ne mora biti za Street race, svaka promijena brzine je brža. Skraćuje se hod ručice. Nije olakšavanje zamajca