darac mk1 Član 12.11.2009 #16 evo auto stoji ali zato se rade druge stvari novi lancic evo zatvorio rupe od gebera koji mi vise nece trebati posto nemam k-jet samo su slike lose i nesto za kraj sto se neda naruciti vise a ja ga kupio novog :icon_biggrin:
evo auto stoji ali zato se rade druge stvari novi lancic evo zatvorio rupe od gebera koji mi vise nece trebati posto nemam k-jet samo su slike lose i nesto za kraj sto se neda naruciti vise a ja ga kupio novog :icon_biggrin:
bolc Član 13.11.2009 #19 odličan nema šta, možda bi čak razmislio da ostavim u kecu origigi 1.6 motor
darac mk1 Član 13.11.2009 #21 bolc je napisao(la): odličan nema šta, možda bi čak razmislio da ostavim u kecu origigi 1.6 motor Kliknite za proširenje... pa razmisljao jesam ali dok dovedem k-jet u red ne isplatimi se... a 16v je ipak 16v
bolc je napisao(la): odličan nema šta, možda bi čak razmislio da ostavim u kecu origigi 1.6 motor Kliknite za proširenje... pa razmisljao jesam ali dok dovedem k-jet u red ne isplatimi se... a 16v je ipak 16v