Vrše "Ispitivanje"Imas na njihovoj stranici, pregledaj.
ni meniLicno sam imao priliku da ga upoznam, nije mi "lego"...ako me razumijes.
Dijagnostika i jest ispitivanje,ne znam sta je tu nejasno?? Osim sto pojedinim dijagnostika znaci samo citanje podataka sa ecu automobila.Vrše "Ispitivanje"
Jesam bio, poznajem Vladu mozda i bolje nego ti...pretrpan je poslom, zurilo mi se i nisam mogao cekati toliko. Ti kad si napisao, turbina je vec bila skinuta! Tema se otvara na forumu da se cuju misljenja i iskustva drugih, a kako nije bilo bas nekih pozitivnih i pravih savjeta, generalno, odlucio sam se na Uzice, treba li pisati zasto, razumijes!?Jesi bar otišao do Radonje da vidiš? Ne znam što si otvarao temu, ako si opet po svom uradio, tj. protiv svog, tražio si domaće i lokalno, a ovo ti ne može biti lokalnije.
Jesam bio, poznajem Vladu mozda i bolje nego ti...pretrpan je poslom, zurilo mi se i nisam mogao cekati toliko. Ti kad si napisao, turbina je vec bila skinuta! Tema se otvara na forumu da se cuju misljenja i iskustva drugih, a kako nije bilo bas nekih pozitivnih i pravih savjeta, generalno, odlucio sam se na Uzice, treba li pisati zasto, razumijes!?