edoze je napisao(la):ako je ovo onaj sto se po zenici vozao, super si auto nabavio
ArminM je napisao(la):edoze je napisao(la):ako je ovo onaj sto se po zenici vozao, super si auto nabavio
i onaj sto je ostao u zenici je mrak svegami, gledao sam ga skoro, bude dole parkiran kod zekinog audija ispred stadiona. Nisam siguran jel ono 4x4, ali je FR, i premocan je
edoze je napisao(la):ArminM je napisao(la):edoze je napisao(la):ako je ovo onaj sto se po zenici vozao, super si auto nabavio
i onaj sto je ostao u zenici je mrak svegami, gledao sam ga skoro, bude dole parkiran kod zekinog audija ispred stadiona. Nisam siguran jel ono 4x4, ali je FR, i premocan je
nije to taj seat, proslo ljeto se ovaj vozao po zenici 99%
onaj kod stadiona je isto super, ne vidjam ga par dana, al ima seljakluka, tipa onih lampica po pragovima i naprijed na braniku, lice na perace farova, i slicnih gluposti... pola sata posla za pocupat i super autic
GTI FAN je napisao(la):Prelijep je ,prelijep,nediraj nista :icon_biggrin:
.nOKe je napisao(la):Odlican auto, sta da ti kazem, vozio sam se u njemu, jako dobro ocuvan, dosta zanimjive opreme u njemu ima..
Cuvaj ga
edoze je napisao(la):ako je ovo onaj sto se po zenici vozao, super si auto nabavio
IGY je napisao(la):kakvo smece :lol:
nek je sa srecom
OggyBoy je napisao(la):Kol'ko se meni ovaj Sejo sviđa, to je nevjerovatno.
Kockica_27 je napisao(la):Leon je zvijer!
CUPRA SX je napisao(la):odlican sejo sad si se namirio za auto:lol:
Duke_Of_Harlem je napisao(la):Dobar Sejo vidjao sam te po gradu , predobro je ocuvan bgm Nek' je sa srecom i nastavi ga paziti
boki__ je napisao(la):dobar leon
_FreaK je napisao(la):druzit cemo se heheheh seat team of BiH al nas ima sve smo mnogobrojniji hehehe
Evo ga stigle su i opruge Eibach W/W za ljetni SetUp heheh mislim da ce to na ljeto biti pun pogodak idemo jedno 3 cm dole sasvim dovoljno s obzirom da je vec faricki sasvim solidno spusten
evo i par slikica