Član
Ako mislis na Nurkicevu pumpu i ja sam isto cuo da su mu auta gotov sva udarana.i ja gledao ovu alteu. duuuugo je ona stojala u zivinicama na toj pumpi. inace, nijedno auto od tog lika iz zivinica ni u šali ne kupovati!
Ako mislis na Nurkicevu pumpu i ja sam isto cuo da su mu auta gotov sva udarana.i ja gledao ovu alteu. duuuugo je ona stojala u zivinicama na toj pumpi. inace, nijedno auto od tog lika iz zivinica ni u šali ne kupovati!
pa gotovo sva auta na tržišu su udarana... neka manje neka više, jbgAko mislis na Nurkicevu pumpu i ja sam isto cuo da su mu auta gotov sva udarana.
pa gotovo sva auta na tržišu su udarana... neka manje neka više, jbg
Slazem se ja s tobom. Ovaj lik zivi blizu mene i uzima auta koja su imala bas veci udes. Znam i majstora koji mu ih radi. Jedne prilike sam se zadesio kad mu je krov promijenio na jednom autu (uzrok prevrtanje). Meni inace ne smetaju neki manji udesi i nikad me ne bi odvratili od kupovine, ali sto je previse previse je...pa gotovo sva auta na tržišu su udarana... neka manje neka više, jbg
Slazem se ja s tobom. Ovaj lik zivi blizu mene i uzima auta koja su imala bas veci udes. Znam i majstora koji mu ih radi. Jedne prilike sam se zadesio kad mu je krov promijenio na jednom autu (uzrok prevrtanje). Meni inace ne smetaju neki manji udesi i nikad me ne bi odvratili od kupovine, ali sto je previse previse je...
Druze zamjenu krova sam naveo kao primjer jer sam to vidio svojim ocima i pitao majstora cije je vozilo. Eh onda mi je taj majstor ispricao sta mu je sve radio i kakva mu je auta dovozio na popravku. Poenta price je da izbjegavate tog prodavca jer covjek nikad nije uvezao normalno auto. Kasnije kad sam i sa njim pricao on se ponosi sto je skontao fazon. Kupi auto lupano za bagatelu plati majstora da to sredi i prodaja. Napunismo temu covjeku glupostima....pa manje strada auto tako kad se malo prevrne nego kad se direkt zabije. a krov nije nikakav problem zamijeniti, mjenja se isto ko i zadnje obrve. sta ces da ti padne snijeg s krova i dobro sjebe krov? tako je meni na megane pao snijeg i moro se krov mijenjati, tako da ne mora to znaciti da je strasno kad se krov promijeni
Druze zamjenu krova sam naveo kao primjer jer sam to vidio svojim ocima i pitao majstora cije je vozilo. Eh onda mi je taj majstor ispricao sta mu je sve radio i kakva mu je auta dovozio na popravku. Poenta price je da izbjegavate tog prodavca jer covjek nikad nije uvezao normalno auto. Kasnije kad sam i sa njim pricao on se ponosi sto je skontao fazon. Kupi auto lupano za bagatelu plati majstora da to sredi i prodaja. Napunismo temu covjeku glupostima....
Izvini noke na off-u: Nego sta je nego dobro znat, a evo na forumu su ljudi koji su stalno u dodiru sa autima i prodavcima istih(kao u ovom slucaju), opeko sam se do sad 10 puta na nekim "extra" truljama, a ljudi sve do jednog pozitivan dojam za svako auto (ustvari vlasnici po 100 profila), ni tema u nekom dijelu foruma na ovaj fazon ne bi bila losa iako svi postavljaju zasebno upite za odredjena auta.dobro je znati koja auta ne terba gledati tj od koga i svakako da se to treba podijeliti na forumu. taj sto je mjenjo krov vjerovatno nije mjenjo jer je pao snijeg, to sam ja onako reko da ne mora znacit da auto ne valja
nema veze, ocistice noke temu
Isfurano 1946...Ja bi mu jos dodao i crvene trakice oko felgi ako me razumijes sta hocu reci
Evo ga nesto na ovaj fazon
http://www.olx.ba/artikal/17394472/reflektirajuce-trakice-trake-za-felge-naljepnice-crvene/
http://www.olx.ba/artikal/12636517/trake-za-felge-reflektujuce-i-obicne-u-svim-bojama/